ned, 3. lipnja '07 u 15:00
1. Dream Theater - Images and Words
2. Pink Floyd - Dark Side of the Moon
3. Al di Meola - Land of the Midnight Sun
4. Miles Davis - Kind of Blue
5. Pain of Salvation - Remedy Lane
6. Chick Corea - The Chick Corea Electric Band
7. Frank Zappa - Sheik Yerbouti
8. The Gathering - Souvenirs
9. Johnny Cash - America V
10. Sonata Arctica - Unia
Ovih 10 su u zadnje vrijeme u pogonu, inace je lista podlozna poprilicnim promjenama
Inace, htio bih dodati svoja 2 centa na onu raspravu u vezi zatvaranja NP topica, al napominjem da mi nije nikakva namjera govorit modovima kako da vode forum, nego samo ponudit misljenje nekog ko vec dosta dugo visi na ovom forumu ( sad ce bit 5 godina ). Zatvaranje tog topica mi je malo tesko palo iz cistog razloga sto je to bio jedan od nacina da malo vise doznam o ljudima iza nickova, sto je zapravo i primarna svrha foruma, da se ljudi istih interesa skupe i upoznaju, a to se nikako ne ogranicava samo na SW jer mi svi radimo i volimo vise stvari u zivotu osim SW-a. Istina, ovo nije music forum, al pobogu, cemu sluzi podforum O svemu i svacemu, ako ne za takve teme, a forum JE polumrtav, cisto iz razloga sto je SW saga u hiatusu i IMO treba svaku mogucu temu da ostane aktivan i da se ne ponovi povijest i sve spadne na tri juzera koji trce po topicima. Najbolje trenutke na forumu nisam dozivio raspravljajuci jel jaci Obi Wan ili Darth Maul nego upravo u neobaveznim razgovorima sa drugim fanovima u takvim topicsima kao music np. Inace, Jacen, drago mi je da si se ispricao radi onog neprimjerenog komentara ( malo sam se bio zabrinuo sto se dogodilo najpristojnijem decku foruma
) jer takve reakcije modova ( koje su se i prije znale desavat ) samo tjeraju usere, a modovi su ipak tu radi nas a ne mi radi njih. Eto, my two cents...
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer