uto, 26. srpnja '05 u 01:31
Anada Rey wrote:
Želim ti samo skrenit pozornost na jednu činjenicu - krajem 60-ih godina 20. stoljeća formiran je žanr koji se naziva progressive rock (iz kojeg su se kasnije izrodili različiti progresivni pravci, u metalu, folku itd.)
Stvarno sam fleksibilan sto se tice muzike i prelazim iz faze u fazu tako razliciti zanrova da covjek ne povjeruje.
I bas sad proucavam progressiv rock od samog pocetka:
(1969) King Krimson - At court of the Crimson King
(1970-1993) Emerson, Lake & Palmer (naj progressiv grupa)
(1991 -) Dream Theater - svidjaju mi se jer su vise proggresiv metal nego rock.
I samo bi dodao da mogu sve slusat skoro ali ne odjednom, npr.rock me drzi 6 mjeseci pa onda prijedjem na metal, pa nakon nekoliko mjeseci na ambijentalnu pop muzikuili instrumentale (Leb i Sol,The Bambi Molestorsi,Dick Dale, The Shadows itd).
Jedino sto ne podnosim su death vocali, unistavaju muziku i zaglusuju instrumente i glas je jako iritantan i nerazumljiv.
h3ll wrote:
Sad preslušavam Guild Wars soundtrack, nije loš ali je bolji soundtrack iz WoW-a...
Soundtrack Wow, je prilicno los ako se usporedi s soundtracima drugih Blizzardovih igrica(Warcraft III i Diablo)
Ako nisi poslusao Icewind Dale soundtrack(Jeremy Soul), to onda odmah napravi jer je to naj sountrack iz igre ikad.
A i Baldurs Gate I i II je odlican.
Chewie wrote:
obožavam hip hop!!!
I ja sam prije obozavao, 2Paca pogotovo, ali cim sam malo odrastao shvatio sam da je sve sranje osim
Paca i Biggya, a i Easy E bi izdvojio.
''Live by the gun, die by the gun''
'' If yo dont know me than don't judge me''
''After the darkest night, always come a brighter day''
by 2Pac
''Mo' money mo' problems''
by Biggy
Jaspel wrote:
zakleti sam metalac, i MRZIM RAP!
I ja mrzim danasnji rap, pravi rap je bio pocetkom 90' pa do 97' i od Biggieve smrti umro je i rap. Kasnije ces vidjeti dalje od metala ito ce biti veliko osvezenje za tvoje usi. Jer svaka muzika ima svoje velikane koji rade dobre stvari, i treba svakom zanru pruzit priliku.
p.s. tko god misli biti zagrizeni Metalac ili samo Reper do kraja zivota ce kad tada prijeci na druge zanrove.