Jeli itko od glazbenika gledao "Presumed innocent" (naši preveli mislim kao "Nedokazana krivnja")? U tom filmu naime ide glazbena tema za koju bih dao glavu da je malo drukcija forma ljubavne teme Anakina i Padme iz ROTS. Autor muzike je John Williams i film je rađen 1990. tako da bi moglo bit, al to nemrem nigdje provjerit, jedino da odem pitat Johnnyja.Ali ako se još netko slaže samnom, imat cemo prilike proucavat evolucijskog prethodnika ROTS saoundtracka.
Nisam već neko vrijeme gledao taj film, tako da se baš ne sjećam najbolje soundtracka, ali sasvim moguće. Nije tu ništa neobično da mnogi kompozitori recikliraju neke svoje stare ideje (naročito iz takvih, malo manje poznatih filmova) i upotri**** ih kasnije u malo izmijenjenoj i moderniziranoj verziji.
Ljudi dali netko slusa njemacku grupu Rammstein koji su predobri.Samo vama za informaciju pojavljuju se na pocetku u prvom dijelu filma XXX.Ako ih ne slusate probajte barem jednom jer su mrak!
Darth ZabrakLjudi dali netko slusa njemacku grupu Rammstein koji su predobri.Samo vama za informaciju pojavljuju se na pocetku u prvom dijelu filma XXX.Ako ih ne slusate probajte barem jednom jer su mrak!
Rammstein!!!
Ne slušam ih,al imam par pjesama...baš su ludi...
Najhebenija je Feuer Frei i Amerika....
WE`RE ALL LIVING IN AMERICA...
AMERICA,IS WUNDERBAR!!!
Rammstein je totalno najbolji!Skoro svaki puta na radio Osijeku ponedjeljkom se može čuti najmanje 2 pjesme.Osobno su mi najbolje Reise,reise i Du hast
My software never has bugs,it merely develops random featurs.
dobra mi je I stand alone. pjesma je tak nabrijana... pustim nju i song 2 od blura i skačem po kuči malo. koristi i kad pospremam kuću (kad sam sam doma.).
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.