pet, 22. kolovoza '08 u 23:55
Danas sam pogledao Star Wars: Clone Wars film i mogu reći da sam poprilično zadovoljan, jer sam očekivao lošiji uradak nego što uistinu je. Priča je poprilično zanimljiva, podosta natrpana akcijom, baš ratna.
S druge strane, CGi je poprilično siromašan, ponekad djeluje kao da su neke sekvence uzete iz video igara. Likovi općenito imaju dvije, max tri grimase, a i ne sliče baš nasebe (izuzev Obi Vana
). Mace Windu posebice ne liči na S.L. Jacksona, a Yoda ima ogromne podočnjake kao da pati od teške neispavanosti. Zato Dooku izgleda kao kakav alkarski momak, velikih brčina, širokih pleća i držanja dostojnog (jedi) pradjedova.
Glazba je odličan element filma, kao i nekarakjteristična špica, koja, umjesto tekstualnog prologa ima pripovjedača. Sve u svemu, u nastavku očekujem zabavnu seriju, za opuštanje mozga na pašu. I da, Ahsoka ima veću kolekciju viceva nego Jerry Seinfeld, Ben Stiller i Željko Pervan zajedno.
Jean-Luc Picard: "Let's make sure that history never forgets the name Enterprise."