sub, 16. kolovoza '08 u 00:06
OrionNe znam koji qrac svi bitchaju. LJudi su navikli na anime sranja i Tom & Jerry stil animacije i sad kukaju jer je čovjek želio neš novo pokrenuti.
To je ANIMIRANI FILM. Lucasova ciljana publika je MLADA. Neće radit ****ni animirani film za neke prdonje stare koji sjede u smrdljivom uredu želeći vidjet novi TESB.
Uostalom, većina zanovjeta čisto jer ne znaju prihvatit neš novo.
Darth XaronMa znate šta? Boli mene... nešto šta kritičari pišu. Ja sam SW fan i sve šta dođe, ja sretan. Kritičari? Tko normalan njih sluša. Zaboravite sve i pogledajte film bez ikakvih predrasuda.
Potpuno se slažem s vama.
Ja generalno gledam filmove na način da se pokušam uživit u njih, i onda prosudim po dojmu. Kak je ovo animirani, i SW, ja jedino želim se zabaviti, i pokušat osjetit zaš u biti volim SW. To što je Lucas htio prikazati to drukčije, koja mu je ciljana publika, i što nije to animacija kakva se može postići današnjom tehnologijom ili kaj god još smeta ljude - oprostite, ali zar nije to u opisu njegova posla, da pokaže nekakvu priču kroz svoje oči?
Ne očekujem prebistar dijalog, mislim, to je Lucas =| Priču znamo kak počne i kak završi, pa ne očekujem neš šokantno što ću pamtit i što mi je "WOW, OMG", nego ko malo dijete želim vidjet crtić u franšizi koja mi je obilježila jedan dio mog odrastanja. I dan danas čitam knjige i stripove, i ne vidim niš loše u tome što ih rade, pa kaj god rekli neki kritičari (a ima ih) o tome da se nakon OT trebalo stati i ostaviti sve na tome.
Oprostite, ali SW je univerzum, ne tri filma. To je ono danas.
I CW je dio tog, i zato me zanima. I mislim da bi svi fanovi koje zanima neš više od PT i OT trebali tako gledati. Ak žele gledat intrigantan, inteligentan i mračan akcijski ep, nek gledaju Dark Knighta. Ak žele gledat prekrasan animirani film, nek gledaju bilo šta od Pixara (po mogućnosti Wall-eja, koji je najbolji koji sam ja gledao).
Možda će se moj
Dođe mi da pustim koju suzu...
od prije par krivo shvatiti, ili se već je, al to je rečeno u smislu jer sam pomislio iste stvari kao vas dvojica gore.
Meni ne treba novi TESB. Ne treba mi ni nova trilogija. Mislim da idu u čisto ok smjeru i daju mi onoliko kolko želim.
A collection of half-truths and hyperbole.