ned, 7. rujna '08 u 00:55
Evo upravo pogledah. Ono što sam odmah primjetio je da ljuid seru i to malo previše. Da dobro, istina je, film je očito rađen za mlađe generacije, ali svima kojima se sviđa star wars uopće ne bi trebali toliko bitchati.
-Dobre stvari su što će u ovome filmua i ubuduće trogodišnje razdoblje rata biti dodatno razjašnjeno, -animacija to jest borbe su dosta zanimljivo napravljene, tako da sve one force trikove koje nismo mogli vidjeti toliko detaljno u filmovima ovdje ih možemo vidjeti,
-akcije ima stvarno puno, možda ipak malo previše ako se mene pita, ali hej to je star wars. I btw voice actori su skroz napravilidobar posao.
- priča nije linearna i monotona
-jedan i pol sata trajanja je čista uživancija za razliku od onih pet minutnih crtića, baš kad se zagriješ čekaj sljedeću epizodu
E sad the bad part.
-Kao prvo uvodna špica. Dragi Bože, svi znamo kako sw uvodna špica izgleda. Ali ne i u animaciji. Ovdje je uvodna špica prepričavanje događaja od strane pripovjedača koji zvuči gotovo kao onaj iz powerpuff girlsa. Kada počinjete
gledati film imate osjećaj kao da se vodi bitka za Normandiju
- Lica su mogli bolje napraviti,jer neki likovi uopće ne dolaze do izražaja. Dooku i obi wan Kenobi u cijelom filmu imaju gotovo istu facu. Motionless. Da nema obrva niti intervala u glasu ne bi znao jesu li ushićeni ili zgroženi
- Čak i ako je Jabba the Hutt veoma moćan gangster, kakve to on ogromne uloge ima u trade routsima za konfederaciju ili republiku. Mislim, c'mon, cijela priča oko Jabbinoga sina je veoma naivna....
Definitivno ne zaslužuje ovako niske ocjene i grozne kritike koje sam pročitao, a niti ocjena na imdb-u. Samo zato što je star wars napravljen u novome obliku ne znači da je nekvalitetan. Ko da su crtići samo i isključivo za djecu. Iskreno se veselim novim avanturama koje nas očekuju.