čet, 13. siječnja '05 u 01:29
check-wanDa vas malo ohrabrim, pogledajte samo Bore Lee-ja (trash) ili one klince iz slavonije koji kopiraju Jackass, ili domaće Star Trek parodije (koje su daleko jadnije od vašeg filmića)... nisu se previše osvrtali na to kako će ispasti finalni proizvod, važno je da su uživali u stvaranju i to su na kraju uvidjeli i ostali, pa iako su daleko od savršenog, ljudi ih nimalo ne podcjenjuju zbog toga...
Potpisujem ovo jer reći nešto više nema potrebe, samo bi bila čista retorika koje danas ima previše. Dakle, NIKAKO ne odustajte od onoga što ste dosad uradili, postprodukcijom se može zakrpati nešto što nedostaje, ubacite naratora negdje (duboki glas tipa James Earl Jones), kakvu zgodnu mačku, CGI-ja koliko uspijete... ma nema šanse da ne uspije.
Glede domaćih parodija, ono sa ST parodijom je fakat loše (bilo je pretprošlom SFerakonu), ali poanta je da su se ljudi dobro zabavljali - i publika i autori što je poanta cijele priče. A vi vašu možete ispričati i popratnim sadržajima na sajtu.
RTL nije bitan toliko u ovom dijelu priče, doći će oni nama i vama opet
, samo nastavite i zaključite vaš rad. Velika većina filmova na TFN loše su kvalitete i još lošije priče, a ja ih s guštom gledam dulji niz godina jer pretpostavljam od koje su razine autori krenuli i ne očekujem visokobudžetni spektakl na razini vrhunskih glumaca i/ili efekata dostojnih ILM-a.