MAHERimate li neki datum,onak približno,kad će film biti gotov
onak približno...
Damien Kryzerne mogu ti točno reći jer smo "tek" obradili 2 minute filma sa lightsaberima i neke scene sa 3D modelima ima još dosta posla a samo smo 2 i tu je još i škola...
ali otprilike bi bio gotov negdje na početku 2005.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Jedino sto mi nije jasno, otkud vam zivci za editiranje svakog framea, recimo da jedna sekunda ima 20 frameova (vjerojatno vise), 20x60=1200x20=24000:2 (npr pola filma treba specijalne efekre) = 12000 slicica treba obraditi...
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money
Točnije, jedna sekunda ima 25 frejma (PAL) i ne moramo svaki frejm obrađivati. Svaki frejm obrađujemo samo tamo gdje su lightsaberi a ovo ostalo (droidi) se sastoje od dvije animacije: podloga + droid.
Damien Kryzera zamisli još k tome nepredvidivo rušenje sistema usred obradepa ne sejvam...
to se događa samo meni
To ti se zove "kvaliteta".Ja imam neki madafakingaddemet virus koji mi ruši komp ako sam neko vrijeme na internetu,recimo deset minuta.Ne događa mi se stalno,ali vrlo često...
"Glory,glory Manchester United!"
"There's only one Ronaldo!"
RIP AS Roma - Old Trafford, 10.04.'07.
Darth_Maul-The Lord izmjenio poruku 20.11.2004, 09:37