sri, 12. siječnja '05 u 12:18
Ovo smo se bojali objaviti ali sada očito moramo...
Ovako...................................
Ukratko:
Darklighter i ja smo došli do zaključka da nam film suxa i da nije vrijedno objavljivati takvo nešto na Internet a kamoli tek na TV. Zato odustajemo od njega i nadamo se da nam nećete zamjeriti. Pis.
A sada duža verzija:
Prvo moram reći da smo fan film krenuli snimat iz čiste zezancije.
To što nas RTL traži, to je previše...
Nakon pregledavanja snimljenog materijala kojeg smo usput, snimili na brzake, uvidjeli da nam fale neki dijelovi koji su dosta bitni za priču (koja je inače takva da bi i 10-godišnjak izmislio boju), da su neke radnje snimljene blesavo smiješno i da je završni duel snimljen polovica usred zalaska sunca a druga polovica u mraku pa se ništa ne vidi. Ovo za duel smo skužili prekasno pa povratka više nije bilo jer je već počela škola a i zaboravili smo dobar dio koreografije
. To nas naime nije sprečavalo da krenemo u obradu jer smo mislili da neće bitno škoditi filmu. Ali da, pogađate, POGRIJEŠILI smo. Nakon obrađenog duela i polovice drugoga smo napravili trailer kojeg ste vjerojatno već vidjeli. Ne znam kak vi mislite ali mi mislimo da bi bilo bolje da uopće nismo objavili naš "rad" na forumu. Ali smo uz vašu podršku i dalje nastavili s obradom ali smo ubrzo počeli sumnjati da će se film svidjeti fanovima jer tu su jadne scene i upletanje rijetkog kristala "Heart of the Guardian" iz KOTOR-a u samu priču. Ak još niste skužili odkud ime filmu, evo vam sad.
@Draco
Sila ipak nije s nama. Grizemo smo zbog toga što smo dali obećanje koje ne možemo izvršiti
.
@CrashStar
Slobodno mi makneš status moderatora na SW Gamer fanfilm forumu.
Hvala svima na potpori. Mislili smo objaviti vaše nadimke na kraju filma za potporu ali sada ništa od toga.
Od ovog propalog filma dižemo ruke, ali počinjemo s planovima za fan film kojeg ćemo, ako Bog da, snimati ovo ljeto. Sada barem znamo koje greške ne smijemo ponoviti...
A i ako napravimo bolji film na kojeg ćemo moći biti ponosni, ne želimo dizati veliku frku oko toga a pogotovo ne želimo RTL kamere pred nosom. Samo želimo objaviti film na MCS-u, ako naravno to još uvijek vrijedi, check-wan.
Znam da smo nakon svega ovoga ispali luzeri i prevaranti i žao nam je da smo neke od vas razočarali.
@Luk@
u međuvremenu ćemo se igrati s tvojim materijalom
"Under the tongue root a fight most dread, and another raging behind, in the head."