uto, 12. travnja '05 u 10:03
Da se nadovežem na raspravu pošto imam informacije iz prve ruke.
Epizoda III će se zvati kao što je Vik napisao, a ovo Ratovi Zvijezda ostaje iz razloga što niti sam LucasFilm ne dozvoljava izmjene već ustoženog naslova... Ako su svih 5 naslova dosad imali Ratovi Zvijezda onda nema smisla sada mijenjati, pogotovo što je ovo zadnji nastavak.
Jest da se svima više sviđa Zvjezdani Ratovi, a čak je i HRT prihvatio taj naziv koji je bliži originalu...
Još informacija... Pretpremijere u Lisinskom NEĆE biti. Neće biti niti obične pretpremijere niti će ona biti u humanitarne svrhe. LucasFilm je za****na kompanija tako da neće biti niti velike medijske popraćenosti kao što je to bio HTnetov portal starwars.hinet.hr. Taj portal je zatvoren i neće biti oživljen niti ubuduće jer Continental Film, koji je distributer ovog filma, više nema s njima dogovor, već je sklopio deal sa VIP-om.
Kako stvari stoje, svjetska pretpremijera Epizode III je u Cannesu 15.05 a biti će i jedna u Zagrebu između tog datuma i 19.05 kada film normalno kreće u distribuciju i to samo za jako uzak krug ljudi. Film će se inače prikazivati u Cinestaru i prema dosadašnjim informacijama biti će na dan premijere zakupljene sve dvorane u tom multipleksu.
Sve u svemu, Lucas strogo postavlja pravila pa će ove godine ovaj portal jedini iznositi bilo kakve novosti o Osveti Sitha i to bez njihovog dopuštenja... ko ih **** uostalom, mi tu njima radimo promidžbu pa se nemaju šta buniti
Očekujte više informacija i mnogo zanimjivosti jako uskoro!