sri, 25. svibnja '05 u 13:26
Luk@ zar i ti si bio napet?
E kako je izgledao dan kada sam isla gledad SW (pliz da to napisem pa da se rijesim)
22,30-prethodni dan; promocena dokoze dolazim ispred kina di fanovi vec cekaju predpremijeru, pitam za karte
10.00 dizem se iz kreveta sa mislju "Koji glupi san" (Sanjala sam Anakina i Obi-Wana ali da sad ne pisem sve)
10,10 He dorucak iliti ga uspjela sam skuhat samo kavu. nakon toga zbrisala iz kuce...
11.00 Spika sa tetkom i braticem o SW dok bi oni trebali radit ali smo uzeli kratku pauzu i narucili ribu za uzinu (marendu)... Jos jedna kava
13,00- Dosla ispred kina, nikoga nema
13,15- skoknula na kiosk po zanimljivo stivo
13,30- upoznajem medicinsku sestru koja mi je ispricala kako je na poslu pala i slomila prst
14,00- medicinska otisla poceli dolazit fanovi... Ja se stavim na vrata sa facom "Ako prodjes prije mene ubit cu te"
14,15- uopznajem se sa drugim fanovima i pricamo kako su SW supwe i koliko ih zapravo volimo
14,20- Neka budala pitala je mene i jedno curu dali ledamo taj film zbog Anakina ili Obi-Wana. Ja i ona ga gledamo sa ocima "O, cemu ti to pricas"... Moj odgovor je bio "Zbog Yode"
15,00- Otvara se blagajna ja sam prva, dobivam karte, majicu i plakat, film. Posto sam se zadrzala i sanjarski zurila negdje u daljinu nakon sto sam to pokupila u ruke, teta koja daje karte mi je rekla da drugi stoje iza mene i maka se maknem od tu
15,15- odlazm sa ostalim fanovima na kavu, tresemose od srece i polako spremamo karte
15,45- Promjenili smo pricu, sada malo pricamo o LotR. i HP...
16,10- odlazim doma da se malo odmorim i refresam, pijem kavu i zderem domacice i naravno divim se kako mi moja nova majica divno stoji
16,20- placem od muke jer mi je frend rekao da mu se ne da poc gledat SW jer ga je druga frendica pozvala da idu gledat u ponedjeljak
16,40- zovem frendicu, frend prenio krivu informaciju i odluceno je idem oped u ponedjeljak...
17,45- napokon odlazimo prema kinu, teske misli me more, vec razmisljam tome da necemo stic....
18,30- Napokon pocelo je...
17,45-potjeralo me na WC, proklinjem previse kava...
20,30- Bez rijeci izlazim van... Preveliki dojmovi....
20,40-22,00- Raspravljm sa frendom oko SW... Gotovo smo se posvadjali...
22,30-dosla oped doma... Ne mogu spavat i idem trcat... Rjesavam se nekupljenih negativnih emocija koje sam pocela osjecat prema Anakinu/Vaderu....
02,00- Nekako sam uspijela zaspat... Nisam imala nocne more....
Sorry zbog dugog posta....
Tell me what you don't like about yourself.