Pa to je ipak Dark lord of the Sith.To je vjerojatno napravljeno kako bi Palpy ispao jaći.A što se teme tiće najgluplju smrt ima Aayla jer nije ni izvukla mač........i to mi je neki Jedi.
Old YodaPa to je ipak Dark lord of the Sith.To je vjerojatno napravljeno kako bi Palpy ispao jaći.A što se teme tiće najgluplju smrt ima Aayla jer nije ni izvukla mač........i to mi je neki Jedi.
Tu i je poanta, kao i u smrti Plo Koona, prikazuje se nemoć i gorkost izdaje.
To su mi neki jedi.Mace dođe:"Osjećam urotu protiv Jedia",a niko mu nije vjerivao tj.mislili su da je to nemoguće.
Nisu mogli osjetiti Sitha,a mogli su osjetit njegov parfem.
Plo Koon i Aayla Secura....nemoram nikaj govorit
Svi jedi padaju.Veoma žalosno,ali hendikepirano napravljeno.Mislim Yoda i Obi-Wan su sami pobili pred hramom najmanje 20-35 klonova
Meni je veoma glupo kad neki od vas govore da vam je glupo da je SIDIOUS samo tako ubijo ona tri jedija. PA ON JE SITH LORD -MASTER OF THE FORCE ZA BOGA MILOGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dark masterMeni je veoma glupo kad neki od vas govore da vam je glupo da je SIDIOUS samo tako ubijo ona tri jedija. PA ON JE SITH LORD -MASTER OF THE FORCE ZA BOGA MILOGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
samo što su ti Jediji bili Jedi MASTERI i od toga 2 u JC-u
"Under the tongue root a fight most dread, and another raging behind, in the head."