Mislio sam da ce ROTS odgovoriti na mnoga pitanja koja nas muce vec godinama, no trojka je otvorila samo jos nova pitanja bez odgovora. Ocito ti planovi za Anakina datiraju iz duboke prošlosti.
*So I won't give up,
No I won't breakdown,
sooner than it seems life turns around
And I will be strong,
even if it all goes wrong...
when I'm standing in the dark I'll still believe... someone's watching over me *
Hahahahahaha.
Šta sve neću nać na ovim forumima. Dobra fora, enivej. OK, dosta zahebancije. Mislim da bi moderatori već trebali zaključat ovo, sve je rečeno.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
Darth Plagueis je zvanično postojao i imao je sve moći o kojima je Sidious pričao Anakinu. Jedino što je Palpy „zaboravio" da pomene je to da mu je on bio učenik.
StormlordDarth Plagueis je zvanično postojao i imao je sve moći o kojima je Sidious pričao Anakinu. Jedino što je Palpy „zaboravio" da pomene je to da mu je on bio učenik.
Ma nije moguce...
We Jawas have a great and glorious tradition of, uhm, never being there when you need 'em???
Luk@ Skywalkerizgleda glupo, al je normalnije nego da je Shmi legla sa Kugiusom
Zašto Kugius? On je prestar. Pitanje da li je uopće bio živ kad se Anakin rodio. Nakon prve epizode ozbiljno sam se bavila mišlju da je Anakinov otac Palpatine. Možda nije začet "normalno", nego utjecajem sile, onako, malo lightninga i, hop, eto bebača s brdom midiklorijana.