sub, 8. travnja '06 u 21:23
Ajd da opišem koncert u dvije riječi; živo sranje. Šta su uopće svirali? Main Theme, Leia, Luka, Yoda, te Ending theme, možda sam zaboravio 1 il 2 sklade. To što nisu svirali Duel of Fates mi je jasno, jer su oni orkestar a ne zbor. Da ne spominjem "svjetlosne efekte" koji su me ubijali, ono rozo svijetlo koje kruži u krug, te ono bijelo bljeskavo sranje. Scenografiju (likove koji su "glumili") bolje ne komentirat. Odkad Darth Maul ima rep!?! Kaj se tice onog fighta između Darth Maula i još nekog, uopće nemrem skužit s kim se on to trebao borit. Ak je s Kenobijem, on ima plavi mač. Ak je s Qui-Gonom, on ima dugu kosu. I odkad su Emperorovi Guardiani (oni crveni) jedan metar i 50, a drugi 180 cm?!? Isuse bože. Jedino je bilo fora kaj su svirači zatakli mali LS za violine, te dirigent koji je svirao s crvenim/zelenim štapićem. Da sam dao makar i 10 kn, bio bi razočaran. Mogu mislit kak je sad onima koji su došli iz Zadra (brijem da je ispred lisinskog bio autobus s natpisom zadar-tours il tak nešt. Ak ništ, bar sam zaradio 20 kn. Kladio sam se da je jedna od stolica s natpisom "rezervirano" rezervirana za mene
Dakle, dragi moji, koncert je bio ŽIVO SRANJE.
E da, kaj se tiče telkača, najbolje mi je bilo kad su zaustavili sliku Leie, a njoj oči idu u križ