sub, 8. travnja '06 u 12:37
E bok ljudi, bila sam jučer na koncertu...
Evo kak sam ja to doživjela...
Bilo mi je jako zabavno jer sam se na početku sva naježila kak mi je super bilo
(mjuza uživo,
svijetlosni efekti,
na ekranu prizori iz filma,
uzbuđenje...), a ostatak sam se smijala
Bilo mi je urnebesno smiješno gledat neku ženu, koja je stajala kod svirača i bila obučena ko Leia, kak se ufurava u ulogu malo previše po mom mišljenju.
Obi Dan Kulah je skoro pukla na taj prizor, kaže da je zbog mjuze, slow motion prikaza prave Leie, te zbog tužnjikave mjuze sve ličilo ko da je žena umrla i sad smo svi mi tu došli nju oplakivat
Moj vrhunac koncerta je bio kad su na ekranu prikazivali Yodu
Ovak, ja sjedim u koncertnoj dvorani punoj ozbiljnih ljudi, mjuza svira, a na ekranu vidiš sliku nekakve zelene lutkice kak otvara ona slatka ustašca, i sve to u slow motionu, i sve se loopa (ponavlja se cijeli prizor od cca 10s, nekoliko puta), i svi mi gledamo u taj ekran ko da izvršavamo ritual neke čudne sekte. I još pokraj mene vidim prizor kak moje frendice gledaju u pod, drže se i tresu od smijeha i pokušaja susdržavanja od njega...
A kaj, niš. Zarila sam nokte u meso i gledala u pod i pokušala razmišljat o tužnim stvarima.
Onda je bio prizor kad se Leia grlila s nekim jedijem 5min kod pozornice.
Mi se pitamo kaj je tak kul u incestu (možda je to trebao bit Han Solo, ali on nije bio jedi, pa smo zaključili da je to Luke Skywalker)
Onda su se ispred pozornice borili Darth Maul i jedi. Super su bili potezi "Maula". Imali su lightsabere od onih svijetlećih štapića.
Bio je tu i Darth Vader. Fenomenalno mi je bilo kaj su prije ulaska u dvoranu na zvučnike pustili zvukove poznatog Vader disanja, i onda je zazvonilo kad smo trebali uć. Ja sam to doživjela ko cool weird geek call za početak koncerta, a frend je reko da neko najvjerojatnije zaspao i hrče u mikrofon i onda mu je zvonila budilica
lol
Prekratko je trajalo, taman kad se ufuraš, sve je gotovo.
Poslije su likovi pozirali za slikanje, i borili su se Maul i jedi. Strašno kak se likovi spreseravaju. A svi smo se složili da smo OBD i ja imale bolje maske Maula za maškare.
I to je to... Nadam se da nije zabranjeno ili protiv pravila pisat ovak duge postove
Htjela sam to podjelit s vama
Vidjela sam Osirisa