pon, 13. listopada '03 u 22:07
Ne predbacujte si, bio je rat... A uostalom, svi su se borili za svoja uvjerenja, zar ne? Slično ko partizani i ustaše:-) A teško je onda bilo odlučiti kome se pridružiti ( u SW univerzumu, mislim). Pridružio si se onome za koga si mislio da postupa najispravnije. Sloboda mišljenja, je***... Stara Republika više nije funkcionirala kako spada, Jediji su bili smetnja, i kada ih se Palpatine riješio, stekao je mnogo saveznika. Pa, ako pogledamo istini u oči (daj čuj me koji je to izbor riječi:-), kome bi ste se vi pridružili da ste morali,Alliance-u ili Imperiji, onak iskreno? Ja vjerujem da među nama ima pravih viteza (bolje Rebela:-), ali isto tako ima i puno onih koji bi se pridružili Imperiji.Imperija je nakon Klonskih ratova bila moćna i raširena po cijeloj galaxiji. A mislim da nitko njih ne bi istinski želio za neprijatelje... Pogotovo zbog njihovih poznatih eliminacijskih metoda:-) Al, opet, da nije Alliancea, nebi bilo ni Nove Republike, bla, bla, bla... Ipak su oni 'the good guys'. Ja sam za njih.
this message will self-destruct in 5 seconds...