pon, 20. listopada '03 u 08:53
loooool Ja sam imao isto takvo iskustvo kad sam išao najmeštavat "novi" komp susjedu. Dobio sam 50 kn, ali nije bilo vrijedno toga. Lik također nema pojma šta treba radit s mišem. Uzme ga u ruke ko gamepade i klikće bezveze. Ja kažem, to morate po podlozi vozit. Vidite kuglicu, tak se miš kreće po ekranu. To je shvatio, ali opet nije mogo potrefit nijedan OK mišem niti napravit double-click na neku ikonu. Al najveći je vic kad je sve sporo išlo, ubitačno sporo, jer je to bio Pentium 100 s Windowsima 95. Ja sam tad već pol godine imao P4 1,7 GHz. I sad žena gleda i smije se. Brijem da kuži 50 puta više to sve neg on. I kaže mu žena: "Trebo si kupit neki bolji kompjuter, vidiš da je ovaj spor." A on će: "Si ti luda, to je najbrži, najbolij i najnoviji kompjuter na tržištu," i pita mene: "Jel tak?". A ja, ehem. I nisam se mogao suzrdžat, pa sam puko od smjeha. Žena je skužila, a ja reko, ma smješno mi je kaj je tak sporo.) Mislim, facer ima 50-etak godina, al svejedno, moj deda koji ima 75 je maher s kompovima za njega. Deda mi je igro MoH.))