DARTH TILAImam ja jos jedno koje sam napisala negdje i niko mi nije dao zadovoljavajuc odgovor pa cu ga postavit opet dok ne dobijem odgovor.Ako se Sithovi nisu otkrili do epizode jedan kak Yoda na kraju zna da ih ima samo dvoje(Sithova), a prije cak nisu ni znali da postoje.
Zato jer je Bane stvorio Rule of the Two(nakon bombe) koje kaže da u isto vrijeme smiju biti samo dva Sitha:Učitelj i učenik
MathewSkywalker
Gdjegod da si to čuo, to je lažna informacija. Kyle Katarn je strictly EU lik.
Da. Jedino možda ako je pogrešno shvatio, jer ako se ravnamo prema EU-u, Katarn je onaj koji je ukrao planove za Death Star. Ali opet, to je naknadno izrađena priča, lik Kyla Katarna je napravljen negdje na početku 90-ih i Lucas nije imao ništa u vezi s time.
Well, onda možemo reć da je indirektno spomenut i to samo u uvodnom tekstu. Kad u ANH-u piše da su pobunjenicke snage (Kyle) ukrale planove Death Stara.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
piše pitanja o SW-u pa sam pomislio da ovo neće biti offtopic. imam pitanje: koju bi hrvatsku pjesmu (s hrvatske estrade od hrvatskih glazbenika) stavili u SW film? Ja bi naprimjer stavio Bon apetit od Divas (mislim ipak ide: Bon apetit,..., dal sad si SITH