sri, 3. kolovoza '05 u 15:28
Mislim da niste u pravu. Evo, lightsaber postoji i ti ga imas. Zar bi se usudio upalit ga i snjim hodat? Sumnjam. Drzis ga u ruci, slucajno te nako gurne i ubis i sebe i njega. Ili ga drzis u dzepu i slucajno upalis-odu noge. Ljudi bi se bojali koristit ga. Al bio bi koristan, npr. za sjecu drva ili rezanje debelog metala, recimo u gradjevinarstvu. Kaj se tice mafijasa, ok, ti imas lightsaber, ja ti izvadim automatski glock 16 i uperim u glavu. Oces me mozda gadjat sa njime? Sumnjam. Ne shvacam ni zasto mislite da ga ne bi bilo moguce napravit. Zamislite ovako, zivite u srednjem vijeku, prije 700 godina. Neko ti dodje i pita "Imas mobitel, sam za poziv?" Mislio bi da je lud. Onda ti lijepo objasni; "Pa, vidis, to ti je mali uredaj pomoc kojega mozes slati svoj glas do drugog mobitela" Vjerojatno bi ga pito:"Aha, mislis na jeku. Odi 500 m dalje, do planina." (s tim da nisu znali za metre). "Ma ne, ne, ovo je drukcije. Ja te nazovem a ti si u drugoj zemlji, susjednoj kraljevini, i mi se razgovaramo." "Jesi li ti lud? Cuj.... Najbolje da ovo prijavim kralju......." i za dva dana ga spale na lomaci. Ili zamislite televizor, frizider, kanalizaciju, vodovod, a nastali su od NICEGA. Evo, nalazis se na pustom otoku sa danasnjon inteligencijom i moras napravit komp-zice,zvucnici, monitor, hard disk i sve ostalo. Nemoguce.... Ipak nije!Ljudima je nekad petrolejska lampa bila vrh tehnlogije. Dakle lightsaber-nemoguc? SUMNJAM!
Duck, you sucker!