Šta ja znam, meni je J.J. nekako najbolji izbor, barem bi bio siguran da će tretirati SW s dovoljno ozbiljnosti (kao Jackson i LOTR, npr). A što se lens flarea tiče, mislim da bi ga namjerno izostavio baš kako ga ljudi ne bi uspoređivali sa ST-om.
Arnt je prvenstveno fan "Zvezdanih ratova"! Stiven Spilberg i Kventin Tarantino odbili da reziraju Star Wars: Episode VII! Spilberg: "Ne, ne, ne! to nije moj zanr! To je zanr mog prijatelja Dzordza." Tarantino: "Uopste me ne zanima. Pogotov zato sto ga radi Dizni. Nisam uopste zainteresovan za takvu vrstu Star Wars-a."
sa druge strane, Ashley Eckstein poznata kao Ahsoka Tano .
Totalfilm.com prenosi glasinu da bi se film trebao pojaviti u britanskim kinima 17. srpnja 2015. To mi je čudno i ne paše uz sagu (svi u svibnju), također jer je za svibanj '15. najavljen samo Osvetnici 2, i to prvoga. No to je zasad glasina.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
Darth XaronTotalfilm.com prenosi glasinu da bi se film trebao pojaviti u britanskim kinima 17. srpnja 2015. To mi je čudno i ne paše uz sagu (svi u svibnju), također jer je za svibanj '15. najavljen samo Osvetnici 2, i to prvoga. No to je zasad glasina.
Totalfilm.com prenosi glasinu da bi se film trebao pojaviti u britanskim kinima 17. srpnja 2015. To mi je čudno i ne paše uz sagu (svi u svibnju), također jer je za svibanj '15. najavljen samo Osvetnici 2, i to prvoga. No to je zasad glasina.
Američki dan nezavisnosti ciljaju.
Onda krivo ciljaju jer taj njihov praznik je 04.07.
Kasdan i Kinberg scenaristi Star Wars spinoff filmova?
I dok sigurno kako je Disney angažirao Lawrencea Kasdana (The Empire Strikes Back, Return of the Jedi) i Simona Kinberga (Sherlock Holmes, X-Men: First Class) kao scenariste na budućim Star Wars projektima, ipak se sada čini kako nije sigurno na kojim. Naime, kako navodi The Hollywood Reporter, navedeni scenaristički dvojac mogao bi raditi na prethodno najavljenim spinoff Star Wars filmovima, a ne na Epizodama VIII i IX.