sri, 31. listopada '12 u 00:08
Reboot? Disney?
Kakav Nolan? Pa jedna stvar je Batman a druga stvar je Star Wars. Nemre bit reboota nikakvog.
Novi Spider-Man je smeće. Zabavio me kojih 15min, ostatak je smeće. Što se mene tiče, reboot ne dolazi u obzir. Nikako.
Novi filmovi? Ajde oke, ak bude Thrawn trilogija (eventualno Yuuzhan Vong) i ako se fokusiraju na priču i likove a ne CGI i akciju (ak usporedim s Avengersima, tak će i bit...). Tom bi se čak i veselio, mislim, novi Star Wars filmovi. Svaki pravi fan bi to htio pogledat, nabrijavat se, čak iako film/ovi na kraju budu smeće. Ajde evo, tome se donekle veselim. Iako, ko zna ak će Lucas imat ikakve veze s tim, budući da je prodao SVE. Ko zna na kraju šta će bit u tim filmovima. Najavljivali su prije i The Force Unleashed film, pa ko zna... Iako highly unlikely.
Ali dam se kladit da će Disney prvo ulagat u fakin Clone Warse, učinit ih još djetinjastijim, smanjit bilo kakav razvitak priče i likova za nas fanove (kao što to i čine iz sezone u sezonu, već sad..), pretvorit ih u totalno dječji proizvod i pokupit lovu. Yippe-kay-yay motherfu*kers.
Ne znam, nisam preoptimističan, ionak sam dovoljno izrejđo svoj fejsbuk post koji se tiče ovog, ovdje sam se trudio bit donekle civiliziran.
Bravo na oživljavanju franšize, Dizni. I na mogućem uništenju iste. Vidjet ćmo.