ned, 17. listopada '04 u 13:09
evo, ovo je pejst male poruke šta sam hiriumu poslo, i brijem da barem dijelić toga ide i za ostale vas....
ajd molim te ljepo, ko ti je reko da toliko radnju požuruješ? mislim, nije to problem, problem je to šta ti nisi pitao mene jesam li ja napisao taj post (što jesam) te si dodao neke stvari koje jednostavno nisu.... sam reko da će biti gotov preko vikenda.... taman sam mislio postati post u kojem razrađujem radnju sima i u kojem ti upadaš u sith order... samo da znaš, ove stvari više neću tolerirati. staviti ću post count koji nećete smijeti premašiti, neš ko ono na endoru? ako misliš prigovarati kako to moje pisanje dugo traje, razmisli malo o tome da pohađam dosta tešku školu te moj uspjeh u njoj određuje moje šanse za fakultet koji mi je prijeko potreban ako želim imati posao te zaraživati za kruh i uzdržavanje svoje obitelji, a između ostalog ovaj tjedan idem u školu do četvrtka te u ta 4 dana pišem 6 testova. a da nebi mislio da je samo to, recimo da vodim školski web dizajn tim te trebam složiti neke osnovne stvari kojima ću pokazati kak šta ide u tim nekim programima, između ostaloga, moram napisati i JP koji isto ima rok, za Endor. kuća mi je u neredu jer sam sa majstorima i starim rušio zid i proširivo kuhinju... neznam, ****ga al neki ljudi ne lade jaja po cijele dane pred računalom....
neželim da misliš da imam neš protiv tebe, nemam niš, čak mi je i ta predanost na mjestu i to je vrlo pohvalno, ali za ime Božje, daj se skombajniraj malo, ili bar malo skultiviraj šta se tiče tih stvari.
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.