sri, 18. kolovoza '04 u 03:06
Evo ovako;
200-500 godina prije The Phantom Menacea. Priču sam napravio za friika, al mu je još nisam dao, nakon toga biste mogli ovako;
1. Light Jedi Order-Couruscant (12 komada Mastera iz vijeća, naravno koje vi glumite, a neki mogu biti i npc-i, no ako nemate dovoljno ljudi koji žele biti Council Masteri, onda ih stavite za npc-e, al je najbolje da barem 3-4 lpc-a budu u Councilu.
2. Sith Order, naravno u to doba, Sithova ima jako malo, ili se misli da su istrijebljeni, e zato vi napravite taj oreder s ograničenim brojem igrača, najbolje samo 6 Sithova, 3 Mastera i 3 učenika, najbolje da svi lpc-i. I pošto ih je tako malo, jednostavno će biti napraviti priču, tj. ja sam je i napravio za vas.
E onda dolaze nezavisni likovi, naravno, vjerujem da nitko nije toliko naivan da stavi npr. Dark Jedije u neku skupinu, oni pripadaju nezavisnim likovima te je najbolje ako ćemo igrati po SW kronologiji i redu, f
da oni i budu nezavisni, jer rade samo za sebe-oni su pola good, a pola bad, makar vjerujem da svi znate da koriste dark side of the Force pa tako mogu i biti potkupljivi.
E onda dolaze ostali-stavite republičke vojnike, Bounty Huntere, Smugglere, Obične tj. merchanse trgovce koji kasnije, ovisi s kim posluju imaju potencijal kasnije postati i Crime Lordovi. Senatori i ostali političari moraju biti uključeni naravno, jer bez njih ništa ne bi moglo funkcionirati, najbolje da ih igraju lpc-i, jer su oni jedni od najvažnijih.
Ja imam officialne RPG rankove koje vam, ako ste zainteresirani za ovu priču mogu ponuditi te da vam RPG bude kao i najbolji američki. Tak da i vi budete na viskom položaju, ako vam je svima ovo u redu-naravno recite ovdje na forumu, napisati ću vam priču.
Hvala na pozornosti.
One Chioce can change your life...
One Choice can change many lives...
Make a Choice.