pet, 9. lipnja '06 u 07:28
omg ljudi soe je zapravo poceo raditi updateove "basen on players feedback". nevjerojatno lol.
nego kaj se tice ovog publisha, jucer sam igro 1 h i isli smo ja i black sa svojim cl 12 altom na dant da ga malo power lvlam i moram priznat da smo se "zgrozili". prvo smo ubili cl 82 graulu i on je dobio 9 xpa lol. onda smo isli na cl 92 piketa i tu je dobio 100 exp 0.o. onda kad smo metnuli jedan duel zamjetili smo jedan neobican bug.... ja sam koristio ranged weapon a vidjelo se kao meele lol tj. ja sam drzao carbine a on je meni vidio sword i okrenuto.
kaj se tice prvih dojmova moram priznat da sam ugodno iznenaden: u statsima se opet prikazuje dps i to, player puno sporije umiru tj dmg je smanjen ( dulji pvp ) al jedno kaj me razocaralo je to kaj cu morat pricekat prije nek si kupim novi wep jer na vendorima se jos uvijek prikazuju isti statsi na wepovima kak su bili prije publisha
. oh and btw decki kupite carbine pod imenom "forward commando carbine" ima oko 970 dps dok sfor ima oko 950 a kosta samo 20k mozete nac podweapons, carbines, bola i to je to
.