dobro je to kaj ce bit grupe i to jako dobro zapravo al to ce bit samo za questove.... nece bit za onostaro dobro grindanje ja se fakat nadam da ce stavit vise expa po killu. ne mora bit da ce se grindat tak brzo ko u pre nge al da je barem moguce lvlat sa grindanjem.
Nisam siguran, ali izgleda da su unistili/uklonili neke stvari iz jedi-ja kako bi ih kasnije mogli dodati u exp sistemu rofl buhahhahaha, onda su slobodno mogli maknut sve i dodatih u novim boxevima... sto tu mi nova dobijemo? btw izgleda da je jedi dobio netf..... rifle ftw ili umremo od melee-a na udaljenosti od 50m
Cifrudobro je to kaj ce bit grupe i to jako dobro zapravo al to ce bit samo za questove.... nece bit za onostaro dobro grindanje ja se fakat nadam da ce stavit vise expa po killu. ne mora bit da ce se grindat tak brzo ko u pre nge al da je barem moguce lvlat sa grindanjem.
Ne treba staviti više exp-a po killu. Ja sam 700k (89 do 90) nakupio u pola sata loveći grauel na dantu. I to je bilo pre brzo
Buzdovani!
Sad vam npc-i od level 80 do 90 daju 1500 do 2000 exp-a.
Imate u sjeverozapadnom dijelu Danta shutle za Aspire.
Okolo grada imate brdo graula cl80+ laira. Ne uništavajte lair nego samo 2-3 metak da se prije spawnaju. Samo idete od laira do laira i expresno se može lik levelirati.
Kad se vratim u ponedjeljak mogu vam i pokazati.
Ajde.
SITH CODE: --------------------------------------------------------------------------------
RED = DEAD
--------------------------------------------------------------------------------
SITH CODE: --------------------------------------------------------------------------------
RED = DEAD
--------------------------------------------------------------------------------
ovo mog biti dobre smjernice za igranje Jedia.
Dok nemam mogucnost mijenjanja robe.... i dok je igra ovakva kakva je... bez d/l side,a ja sam u dj robi... for me red is dead
wing moras priznat da malo pretjerus sa miloscu.... nebres mi oduzet gankove u spu.... moja prva pvp ljubav lol. ja cu postovat sve sto si napisao osim
Never attack player in STARPORT Never attack player in SHUTLEPORT
ola keipo ste još u tom čumezu?!?
se šta promjenilo ili još uvik igrate quejk u SW svitu???
eto doša barba šime da vas pozdravi i vidimo se u jednom drugom svitu
KaLiMeRoola keipo ste još u tom čumezu?!?
se šta promjenilo ili još uvik igrate quejk u SW svitu???
eto doša barba šime da vas pozdravi i vidimo se u jednom drugom svitu
Ljudi ja idem od 10.06 do 01. 07 na prvenstvo HR u letenju sa zmajem. Neće me biti u SWGu ali ću biti na forumima. Ovaj petak ćemo imati saatanak gilde tako da vasmolim da svi budete ondje.