sri, 4. siječnja '06 u 11:45
Hm, istina je da se player base veterana raspao poslije NGEa. Začudo RP community još uvjek je na mjestu i povećava se broj.
SoE je priznao da je radio igru za konzolu ali i to da je stao jer ne možeš ovako sofisticiran sadržaj banalizirati do kraja da bi ga neki amer mogao shvatiti i odigrati jednim potezom.Ne slažem se da poslije legacy serije ti nemaš što raditi.
Pa jesi li probao ISTRAŽIVATI SWG ili si samo jurcao od WPa do WPa uz malo texta? SWG ima preko 50 Exploration badgeova. Ima mjesta za koje vjerujem da ih dobar dio ljudi nije vidio. I ona NISU interesantan kad ihposjetiš na 90 nivou jet te nitko neće napasti. Pokušaj takva mjesta posjetiti kad si 40ti nivo, pa se provozaj po Yavinu ili Endoru da ne govorimo o Dathomiru. Tu dolazi do izražaja snaga SWGa - Istraživanje. Sad se ne mogu niti sjetiti svih mjesta koja sam posjetio, ali Mauler mansion je mjesto gdje sam se trgao da zgazim vođu iako 5 lvl viši od mene, takve stvari ti vraćaju volju za igranjem, a ne isprazno šetanje.
I još jedna stvar OVO JE MMORPG - ne KOTOR. Priča je takva koju SAM stvoriš.
Ljepo je otvoriti forum, aha ovaj quest nosi 100k xp i tu počinje, OK, idemo tamo ali sam nešto zaboravio pa mislim da je bugan, tako igraju ameri onda cvile na forumui tko zna što da nema sadržaja i da sve ne valja.
Mislim da iako se način klikanja mišem promjenio igra je ostala ista po pitanju sadržaja.
Da ne duljim evo link ovdje pa svi koji niste znali što se sve nalazi na osnovnim planetama a mogli bi naći puno toga interesantnog:
http://swg.warcry.com/index.php/content/maps
Još ću biti toliko susretljiv da ću savjetovatt da su Simsimsan-ove mape korisnije.