uto, 3. siječnja '06 u 23:54
call 3,pravo zboriš sine. fakat nedostaje gcw-a.... ja kad sam gledao igru u algoritmu fakat nisam mogo vjerovat da je dosla u 'rvacku ( do tad sam mislio da je samo vani ) i bas sam mislio kak bi bilo ****no da nabavim igru pa da pvpam cjeli dan u batlegroundsima ( ako sam dobro cuo, postojali su ali nisam imo srece vidjeti ih ). doma sam dosao sav sretan a kad sam nazico starce za pare, kuda srece... kad sam upalio skuzio sam da nema puno pvp-a ali sam se zaljubio u grindanje na dantooineu. mozda zvuci cudno ali meni je fakat bilo lijepo po cijele dane ubijat bolove i pikkete ( ftw ).
kad sam dobio mbh ( kraj grindanja ) bio sam fookin sretan skoro poletih... ubijanje jedia...... ahhhhhh..... /shmrc
za one koje nisu imali sansu da huntaju jedie: da znate koji je to bio gust kad si naso svog jedia usred borbe, a onda ti kao zmazani tj prljavi mader faker njega probusis sa jednom od mnogobrojnih igracka za bhove ( proton carb, de40, h lc itd itd... )
eh a onda stigli tamni dani. sjecam se. trebalo mi je para a nije mi se dalo lovit jedie pa sam lovio par npc-a. bilo je to na dathomiru. svuda rancori koji jedva cekaju da copne nekog lika koji luta junglom ko muha bez glave. sa svojim proton carbineom sam se priblizio meti na 50 metara kako bi mogao uputiti hitac prema targetu. nakon 1 minuteborbe, otvorio sam njegov inventory u kojem sam ugledao heavy lightning cannon, crystal i neke stvari za smugglere. nakon obavljenog posla, krenuo sam prema outpostu tj sp-u. kada odjednom vidjeh tell koji je govorio: " Cif! Did u hear tht SoE is removing player bounties!? ". isprva nisam htio povjerovati ali bila je to istina... sve za sto sam se mucio 4 mjeseca propalo je u zemlju....
to je moj glavni razlog zasto mrzim nge. mucio sam se ko pas da dobijem mbh a bh i nije bilo bas lako savladat...
znam da bleblecem gluposti ali boze moj na telki su jos gori hehe