pon, 25. srpnja '05 u 01:16
Minimalno, stvari idu napred tjedno, vidi se napredak. Većina downloada patcheva se odvija u backgroundu dok vi igrate. Ja sam uzeo RoW kao digital download a nisam ni osjetio da sam ga skinuo.
Morate uzeti u obzir da je kompletna ekonomija u rukama igraća. NEMA NPCa koji stabiliziraju tržište. Tko želi lovu neka prati Artisan forume i opskrbljje ljude s onim što im nedostaje.
Ako mislite postati jedi u 8 tjedana (što je teoretski najbrže) onda naravno da će te biti ludi kako nije sve onako kako si vi zamišljate. Pisat ćete pisma kako nemožete sami pobiti 10 high level mobova ili masakrirati kompletne vodove stormtroopera sami (što je naravno izrazito uvjerljivo).
U SWG-u ima 11 planeta, 100 POI-a, još 50ak mjesta koja su totalno cool poput Wayfara ili Mos Taike gdje možete dobiti seriju questova. Kako napredujete tako možete se boriti s NPC ima koji su malo jači ili slabiji od vas i to kroz priću a ne svaki dan u tvornici na traci na Dantoinu U MO.
A vi odlučite, ono što sam vidio je slijedeće: Šljakeri odlaze...oni su došli, igrali 2-6 mjeseci vidjeli 10% igre, nisu nažalost postali UBER likovi a željeli su pobiti pola galaxije i otišli razoćarani i nezadovoljni.
Ovo je igra i shvatite je kao takvu, role playing igra. Istražujte i vidjet ćete koliko ima sadržaja za svakog na bilo kojem nivou.
Dođite koji put u Mos Enthu na Europa Chimaera serveru, dođite (IC) onakvi kakvi jeste U SWG i budite tamo, slušajte druge igraće i vidjet ćete what is SWG all about!