čet, 21. srpnja '05 u 04:36
Damien Kryzerdanas sam vidio SW:Galaxies Full Experience u Algoritmu za 249kn pa pitam vas aktivne igrače je li prekasno da kupim igru i pridružim vam se, je li dosta 64K ISDN za normalno igranje i postoje li game cardovi u Hrvatskoj?
Isto tako i ja vidio da se za istu cijenu prodaje. Zanimljivo. ^^
Pretplata za WoW mi istjece krajem mjeseca, a buduci da me nije ocarao previse, mislim da cu ga prestati igrati. Oduvijek sam zalio sto mjesto WoW-a nisam uzeo SWG pa mi je ovo dobra prilika. Koliko cujem community je dobar. *^_^*
No, doduse ima jedan mali problem... WoW mi je imao gamecardove, a moji starci su donekle nepovjerljivi sto se tice placanja karticama (dunno, zasto). Ukratko, zanima me slijedece. Postoji li netko, u slucaju da nabavim, moze placati pretplatu? (uplatim na broj ziro racuna, ili nesto slicno) Takodjer, znam da mmorpg-i nisu prozdrljivi, ali koliko SWG zahtijeva megabajta po satu? I da li vi igrate na roleplay serveru ili?
Damien Kryzerdanas sam vidio SW:Galaxies Full Experience u Algoritmu za 249kn pa pitam vas aktivne igrače je li prekasno da kupim igru i pridružim vam se, je li dosta 64K ISDN za normalno igranje i postoje li game cardovi u Hrvatskoj?
Eh... Bar da ti donekle odgovorim na pitanje. MMORPG-i (akoimaju dobar community) igraju se dosta dugo. Nekoliko godina. Sto se tice SWG, on ce se igrati toliko dugo dok god ne izadje novi SW MMORPG. ^^