pet, 30. rujna '05 u 11:01
@peWe
Imaš opciju promjeni ako hoćeš još nešto nadodati u već napisanu poruku tako da ne duplaš ili u tvom slučaju troduplaš postove. Nemam irc i neda mi ga se baš sad instalirat, ali imam msn(hk_revan@hotmail.com). Ako ti imaš kontakte sa svim iz bivšeg CR-a onda im reci za osnivanje BF2 klana pa da vidimo ako su zainteresirani. I daj me zovi HK Revan ili samo Revan jer me pod tim imenom poznaju ovi ljudi sa foruma ovdje pa da se nebi bunili.
@Jacen
Ako ima kakva riječ ili pojam da ti nije jasna pošalji mi PM pa ću ti ja rado objasnit.
@crash
Ako sam dobro skužio ti bi vlastitim sredstvima nabavio server za BF2 ili to govoriš za ovaj koji je check spominjao?
Što se tiče naziva klana ja sam možda ipak za opciju da osmislimo neki novi naziv, npr. Croatian Troopers ili Croatias 501st ili nešto slično. Dajte i vi neka imena predložite.
Kao što je crash predložio, možemo imati dio foruma na SW Centru i to će nam biti dosta, nema potrebe da otvaramo cjeli novi forum. Osim toga SW Centar je i predviđen za to. Pa i za vrijeme CR-a smo imali tamo forum i bilo je sasvim dosta.
Vođa klana bi trebao biti jedan čovjek i predlažem da to bude Chrash. Trebali bi imat ovakav ustroj. Vođa klana, 2-3 čovjeka koji će biti pomoćnici vođe i ostali bi svi bili ravnopravni članovi klana.
Brzo skoknite do
ove adrese. To su inače official MTV games stranice na kojima posebno mjesto zauzima nadolazeći BF2. U download sekciji piše "Come back soon for PC demo download". Neslužbeno je demo već trebao biti dostupan sinoć, ali nije se pojavio. No siguran sam da hoće ovih dana. 3 put hura za MTV koji je uvijek tretirao SW sa najvišim respektom.