pet, 23. rujna '05 u 11:53
evo skinuo sam Coruscant i moram rei da mi se prilično sviđa.mada je mislim da je to bilo za plejku.Ima kul poteza sa brodom,samo jedino mi se ne sviđa što u tom videu on previše bleji u hangaru nego da još malo leti okolo ali nema veze.Zapravo sve u svemu to je jedna od misija u kojoj player ima ako se ne varam 3 minute da obavi neki cilj.U ovome slučaju mora poletiti van iz zvjezdanog republičkog razarača i ukrcati se na neprijateljev ship i uništiti nekakv spremnik to jest nešto slično generatoru.
Naravno nije lako kao što se čini.Nakon što poleti,na ekranu mu se jasno vidi gdje treba ići.U njegovom slučaju to je brod jako nalik Nevidiljvoj ruci i njegova prva misija je da izbjegne neprijateljsklu paljbu i da uništi nekakav komunikacijski signal na vrhu broda.Naravno cijelo vrijeme ga prati velika paljba sa shipa.Ali i to se da srediti sa novim potezima(neke spirale,rotacije,sta ja znam)
Nakon sto se konacno unisti to na vrhu,na ekranu se pojavljuje nova misija,a to je da se ukrcas na neprijateljski brodi unistiti tvoj primarni cilje.Naravno vrijeme jos uvijek istice.Kada se konacno ude u hangar unutra se mogu vidjeti separatističke letjelice i po koji droid.Naravno ovo je najtezi dio zato jer ste vi sami,generator je na otovorenom a droidi vas pokusavaju ubiti,pa cete tako morati simulativno i brzo unistiti generator jer vremena je sve manje...........Nazalost vrijeme je u teaseru isteklo pa se dalje nije moglo vidjeti.
Naravno ja sam oduševljen,samo mi je žao što nisam vidio ostale fightere u akciji,ali sta semože za to ćemo valjda morati čekati.......ako netko ima brzu vezu ili žarko želi vidjeti to,preopručujem dasi skine.
i da,najgore od svega je što nema zvuka............
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!