uto, 10. kolovoza '04 u 05:21
E moj Jaster... Odkuda takav izljev bijesa?
1. Istina ja sam hacknuo KOTOR web, i to vrlo jednostavnim postupkom- social engineering-om. Doduse, ja nisam dizajnirao stranicu. To je napravio jedan moj frend pod nickom Bjesomar. Ja sam to samo uploadao na net. Ne volim kada netko kaze da sam mu s****o web, a nisam. Ja vam nisam nista obrisao, cak ni index.html. Samo sam ga preimenovao i uploadao drugi. Pass ste dobili u roku od 12h. Takodjer, poslije sam ponudio Fallenu pomoc oko stranice...
2. Laz? Hmm.. Vise nastavak social eng. I nemoj mi govoriti dijete.
3. Da... Tada se pokazalo tvoje pravo lice. Jer to je bila samo sala (na moju ruku, nitko drugi nije imao pojma o tome), ali vi ste je malo preozbiljno shvatili. Pricao sam i sa Guardianom i sa TFJ-om. Fallen se pokazao kao jedan jako dobar i vrijedan tip, stoga sam mu vratio pass i prije nego sto sam namjeravao. Guardian s druge strane je isto dobricina, ali ima slabo srce, pa mu nisam rekao za hack.
4. Da, Guardian me zivcirao u pocetku, jer mi se cinio bahat. Ali kada sam ga poslije malo bolje upoznao (MSN), vidio sam da je tip ok. Ali kao sto si mogao procitati u njegovom oprostajnom postu, on je to isto mislio i za mene. Nitko od EA teama nije znao za ovo. Ja nisam imao nista protiv KOTOR-a, kao sto nemam ni sada. To je samo bila sala, koju ste vi shvatili na krivi nacin. Napominjem da je sve ovo bilo na moju ruku. Nitko drugi nije imao veze s tim (dobro, osim Bjesomara, ali njega i tako nema).
Buduci da smo TFJ i ja to odavno rijesili, ne vidim razlog zbog kojega si ti to opet spomenuo.
Nitko ne moze reci da sam ja kriv za unistenje KOTOR-a, buduci da ja nisam cak ni logove obrisao.
Kao MCS moderator moram te upozoriti da takve stvari vise ne donosis na ovaj forum, buduci da to nema veze sa MCS-om. Ako nesto jos zelis rascistiti sa mnom, javi mi se na pm, pa cemo se dogovoriti za MSN chat.
@Daendyr
Mislim da nije ok da samo tako upadnes sa svojim preuzimanjem KOTOR-a, buduci da copyright jos uvijek drze The Fallen Jedi, Guardian i Jaster Mereek. Koliko se sjecam, TFJ mi je rekao da ce uzeti stanku, ali da namjeravaju nastaviti sa KOTOR-om.
Eto, toliko od mene