ned, 20. lipnja '04 u 11:55
Vjerojatno cu pozalit zbog ovog posta, ali smatram da javnost ima pravo znati kakav covjek je Guardian.
Bas sam imala jedan "razgovor ugodni" s doticnim gdje se pokazao u svom pravom svijetlu. Naime, nakon bezbroj komentara i dokazanih tvrdnji kako nitko od vodja na EA nije imao nista sa hackiranjem, on meni izlaze "dokaze" koji upucuju na Matta kao krivca za vec bezbroj puta spominjani incident. Ne, medju tim dokazima nije ni slucajno ISP osobe koja je crackala stranicu (sto bi bio neosporiv dokaz), vec mr. Guardian temelji dokaze na svom iskustvu s Mattom. Da vas podsjetim, pokazao se u vrlo pozitivnom svijetlu na EA, ali mu je Matt oprostio i docekao KOTOR simm sa lijepim zeljama. Unatoc tome, na najjadniji nacin i bez dokaza je optuzen za to sto je optuzen. I onda kad sam ja branila njegovo ime, Guardian je rekao kako se ja Mattu uvlacim u guzicu.
Da, inace simmam tjedan dana, nemam pojma o SW univerzumu, napisala sam jedan post i totalno sam neodgovorna, ali sam na lijepe oci dobila status Game Mastera na Tingel Armu.
Ovim zelim reci kako bi se Jaster mogao potrudit na svom rijecniku jer nije dostojan vodje jednog simma, a Fallen bi se trebao malo opustit s paranojom i vidjeti da nikakva urota ne postoji.
Jedina osoba na koju ovaj post cilja je "uljudni" mr. Guardian koji ne samo da se iznova pokazao bahat i tvrdoglav vec i sovinist.
Jaster, Fallen, izabrali ste pravog covjeka za cofoundera simma. Nadam se da cete to uskoro uvidjeti.
Anada Rey izmjenio poruku 20.06.2004, 11:55