pet, 1. srpnja '05 u 12:16
Well,meni je maaalkice svježije. Da te prosvijetlim,na stanici kod Yavina IV (koja je inače isključivo u pc verziji igrice) se kupuju,ali tek kad riješiš situaciju u kojoj par Trandoshanaca napastuje onog Rhodiana ( u njegovu korist,kakogod si sposoban). Nakon toga ti u zahvalu ponudi još toga iz svoje nevjerojatne ponude između ostalog i ta 2 kristala. A ta situacija se,btw,desi nakon par posjeta stanici neovisno koliko si napredovao u igri,dakle zapravo ti je u interesu odmah otić kad možeš na tu stanicu,vjerojatno još za vrijeme treninga na akademiji na Dantooineu...). A što se kristala tiče,nemaju najveće dmg bonuse i ne dodaju nikakav wisdom,oni mijenjaju svojstva onih drugih kristala koje u sablju stavit možeš. Tj ono kaj ti piše u opisu nekog od kristala tipa Upari ne vrijedi. Nekima je poboljšano kaj daju,nekima pogoršano. Tu dolazimo do one primjedbe o izboru sablji ne samo iz estetskih razloga. Roleplay gledište-2 sablje obavezno,upravo zbog količine kristala i različitih bonusa koji se mogu dobit. U offhandu short lightsaber zbog two-handed penaltyja,nije šteta malo smanjenog base dmg-a male sablje. Kombincije s unikatnim kristalima treba znat i napraviš malu sablju takvu da ti daje npr ogroman +deflection bonus,a bome ne radi ni mali dmg,a veliku sablju nabildaš gotovo za 50% jači dmg i attack bonus. I imaš razarala unikatnih boja u rukama što ples s njima kroz horde neprijatelja čini ako ništa vizualno zanimljivijim
Mala dopuna,što se mojih mezimica tiče;
Običan lightsaber: Damage 2-16
Običan short lightsaber: Damage 2-12,reduced offhand penalty
Moj lightsaber: Damage 5-36,dakle više od 200% dmg,+7 attack modifier (gotovo da nemreš fulat)
Moj short lightsaber: Dmg 7-22, +5 attack modifier, +8 blaster bolt deflection,isto reduced offhand penalty
I drukčije,možda čak i jače kombinacije su moguće,ja sam si izbalansirao kak mi je najviše odgovaralo.
Double-bladed lightsaber kolkogod dobro izgledala ovakve brojke,zajedno da se razumijemo,ne može postići zbog manjka mjesta za kristale. Jer bi tada i ja naokolo mahao s najupečatljivijom stvari u cijeloj sagi... Živio Darth Maul!
Doletiš s tim Malaku na sam kraj igre,baciš master speed i riješiš se Malakovih 'baterija',2 master critical hita ili flurryja & Revan reclaims the title of The Dark Lord of the Sith with his ex-apprentice realising that it was never his destiny to control the Star Forge... "And so the apprentice learns his final lesson"
And it ends in Darkness,somehow he always knew it must...