sub, 29. siječnja '05 u 05:22
Stonehead
Nawi Tav'rohATTENTION:
@ Draco: Nemoj ništa pisat što uključuje Neera ili Friiika bez dogovora s nama. Ja i Friiik imamo par sljedećih postova isplaniranih i nema mjesta za druge likove. Naravno, htio bih čuti ideju, ali ništa unaprijed nemoj pisati.
E, da. Ak se hoćete čuti sa mnom preko MSN-a, kontakt mi je horvat_os@msn.com
KAO 1.
otkud tebi pravo meni govoriti kaj ja smijem a kaj nesmem!!! Dok se Anada ne vrati potpuno,jos sam uvijek in command,tj. jos ste pod mojom diktaturom...to kaj ste napravili je apsurdno,posto je to jedan poseban ritual nalazenje kristala u kojem je jako vazn da prisustvuje i master tog apprenticea.....
KAO 2.
nema frke, ionako nisam nista mislio posebno pisati,prezauzet sam... slobodno mene ubacite... ali prvo pitajte ako mislite kakve dubokoumne gluposti pisati!!!
neer doesent have a master, and mine can't post.ja nemam nike namjere glumiti nyrata jer mislim da je bilo već dosta šlepanja tuđih likova u postovima. ne osuđujem nikoga, samo kažem da se neki cijenjeni memberi našega ordera previše šlepaju na nama koji stalno postamo. bilo bi u redu napisati neš kad ste već glavni u orderu, ne misliš li da se treba ta uloga mastera/više rankiranog iskoristiti tako da pomogneš onima nižim u njihovom razvijanju? otkako sam ja u DjO-u, nitko živ mi nije niš pametno reko. mislim da je Nyrat neš, al nisam siguran, onda nisam bio još njegov apprentice. sam si sad reko da si sad glavni, pa raspitaj se malo šta tvoja pastva radi!?
i vjeruj mi, svi smo mi zauzeti nekim stvarima, ja se moram švercati na net kad sam sam doma. postove pišem poslije ponoći kad sa svim završim, jer inače nemogu i nestignem. probao sam te već nekoliko puta kontaktirati, ali si bio zauzet, stoga sam pitao neke druge osobe za ove postove, koje inače cijenim i trudim ih se slušati, Helenu i Oriona. ja sam inače, možda krivo-možda ispravno, mislio ovim postovima riješiti neke dvojbe svog lika, kojeg se trudim razvijati sa svim fizičkim, ali i ponajviš psihičkiim dvojbama koje bi mene kao stvarnu osobu smetale/kopkale da mi se dešavaju stvari kao njemu. nije li to cilj ovoga sima? razviti svoj lik kao stvarnu osobu? osobno mislim, da bi drugi trebali posvetiti više vremena psihi svoga lika, ovako ispada da ga je za sve briga, ne zanima ga ništa, NEMA SVOJE MIŠLJENJE, dakle nije osoba! u svojim postovima se trudim potaknuti druge na razmišljanje i da se malo bolje poistovjete sa likom. primjetio sam da su neki počeli davati svoje mišljenje o tome, ali radi reda, i to je ok. nisam shvatio ovo zadnje, da li ja tebe trebam pitati što će moj lik misliti? niti u jednom postu nisam napisao neš šta bi se kosilo/smetalo tvom liku. ili si možda htio reći da se mi moramo povesti za tvojom teorijom i mišljenjem?
večeras se nadam da ću biti na internetu, pa ću tražiti tvoju dozvolu za neke svoje postove, naravno, ako budeš imao vremena.:I
ps-digo si mi živac s onim,a čitam karenjinu i ufuro sam se u dokazivanje teorija...