sub, 15. siječnja '05 u 14:03
DARTH HIRIUM1.sithovske knjige mogu biti napisane,to jest prepisane iz nekih drugih knjiga,u čem je problem ako je čovjek kolekcionar?mozda je cak i svercer?
2.blokada?u kojem si ti to postu napisao?ja se ispričavam ali za neke stvari stvarno nisam znao,btw pa sta ce vam blokada uopce?
3.kak se moze samo znati da je to imperijalisticki teretnjak,po čemu bi oni to prepoznali?
4.čovac u mom postu si je i bez tih knjiga cijeli život posvetio zanimljivosti povijesti.....
ne ljutim se ja naravno,bolje da mi se kaže nego da ostanem neinformiran.....one more time i apologize
1. Mislim da je no ovo vec odgovoreno.
2. Blokada se spominje prije polaska Jedija u "spasilacku" misiju i uvedena je kako bi se vrsila sto bolja kontrola nad brodovima koji prolaze kroz Corelliju, kako bi se smanjile mogucnosti spijunske infiltracije i/ili sabotaze.
3. Po izgledu(konstrukciji), oznakama, a ponajvise po identifikacijskom signalu.
4. Kako hoces, samo mislim da je malo nategnuto da bas srecom nabasas na taj ducan. Ljudi sa takvim znanjem ne govore svakome o onome sta imaju...posebice kad su se Jediji ponovno uspeli na snagu u Republici...
Inace nema frke, takodjer, ako vidite greske u mojim postovima, obavezno mi javite! Bude moj post uskoro....