uto, 28. rujna '04 u 06:34
Ja moram dati uvjet za upis u drugu godinu a tako je i s anadom zato malo strpljena jer cemo biti zauzeti tamo negdje do 11.10.
Citiram: Napisao friiik 22 rujna 2004
nema se šta pisati.. zna se šta treba i šta je trebalo. dakle, slijedi nam zanimljiva radnja, a trebalo je:
1)-friiik, hirium, - napisati jedan ili više postova na zadanu misiju; dakle,dva posta najmanje i najbolje, o spremanju, dolasku i uvaljivanju laži. na nama je bilo jedino i samo to napraviti (@ hir), a dodatno postanje, brijanje i muljanje nije bilo potrebno, već je išlo na vlastitu ruku.
2) zatim je na jedijima i dark jedijima da iz kojih god razloga im volja bilo, te iz kojeg god hira, i na bilo koji način koji ONIsami sebi odrede (dakle, nije na nama koji smo postali dolazak da kažemo zašto, ako se nismo dogovorlili) svoj pristanak i polazak na onaj planet, gvenolyn tak neš...
3) neznam šta sam htio još reć, fakat sam se zamislio.....
gg anada...
|
Yep exactly. Hirium i Friiik su bili obavjesteni sto trebaju napraviti a jediji i dark jediji su se trebali povesti za tim. Nema smisla da smo vam rekli cijelu misiju jer je to trebalo biti iznanedenje.
Citiram: Napisao Nawi Tav'roh 22 rujna 2004
Ne slažem se, u čemu je onda svrha postanja ako se radnja zna unaprijed. Mislim da bi bilo najbolje da se nastavi ovako kako je počelo, da Jediji i Dark Jediji odu na taj planet i onda da radnja polako i spontano teče. |
Yep exactly my point. Nema smisla vam govoriti svu misiju posto su kostur misije znali sve "glavonje" anada, gill, mace,
i orion. (grgu nisam obavjestio to je moja greska)
Citiram: Napisao Dolveleg_Starseeker 23 rujna 2004
da, valjda je tako.
ipak, mislim da nam je trebalo biti rečeno da tu imamo slobodu odlučivanja (jer što ako ja u postu napišem da smo ga prozreli i izbacili, a to nije po planu?), i da, kad je već bilo tako, hirium nije smio uvaljivati sebi našu odluku....
pa dobro onda, odimo na taj planet
@friik: ma gdje je to pisalo? možda sam oslijepio ali ne sjećam se ničeg takvog |
Nisam vam htio pokvariti misiju nego sam ocekivao da ce se stvari spontano odigrati....
Citiram: Napisao Gul Remal 23 rujna 2004
@Dolveleg:
Sto se tice radnje mene nitko nije informirao. Vjerojatno zato sto je radnja vezana za force-usere, a ja sam zaduzen za NRA.
Uostalom, ja, BD i Anada smo sad u nagoroj guzvi oko faksa (hvatanje uvjeta pred upis), tako da bas i ne komuniciramo suvise...
Sto se tice same radnje, ne znam...najveci problem ja da je Matt jos uvijek "out of business", a Gill kao trenutni "cappo di tutti cappi" Jedija ima i drugih duznosti....
BTW, svim clanovima NRA: ako imate neku ideju za radnju, slobodno mi posaljite mejl...pokrenimo se malo! |
My bed ali sam mislio da ce orion ti reci. Jep anada i ja smo u stvarnoj guzvi i lovimo uvjete i malo smo zivcani. Gill je odsutan malo i previse od EA pa mislim da bi mace trebao preuzeti malo aktivniju ulogu jer kanimo dovesti EA u red cim upisemo novu godinu.