uto, 21. rujna '04 u 13:32
Evo i mene napokon nazad...ne znam na koliko, posto mi gori pod petama na faksu...
Izvinjavam se ako ce vam se ovo ciniti kao pljuvanje ili uvreda, ali imam par primjedbi na neke postove i nadam se da cete imati razumijevanja za moje komentare.
Hirium:
Hiriume, tvoja volja za postanjem je za svaku pohvalu, samo iskreno receno ( i IMHO), radnja je malo prenaivna. Sumnjam da bi Jediji tako lako popusili spiku, a cak i da jesu, prvo bi poslali izvidnicu da provjeri tvoje tvrdnje, a ne stokimice jurili mlatit mozebitne Sithove. U najmanju ruku je nerealno. Nadalje, nije mi jasno kako nitko od silnih Jedija nije mogao prokuzit da si force juzer, posebice kad su skuzili da ti ne mogu citati mislii???
Oke, Hirium je Sith, ali nisu ni Jedi Masteri za bacit....
Secura:
Takodjer bi malo prigovorio na radnju. Koliko sam skuzio iz proteklih postova, Secura i njegov henchmen bas i nisu neke face.
A sad, pobiju pola granizona i raznesu ostatak
))
Eto, opet se izvinjavam zbog ovog posta, znam da za razliku od vas nisam toliko aktivan, ali stalo mi je da se ocuva kakva-takva realisticnost radnje...nemojte se zbog ovoga demoralizirati, ovo je vise dobronamjerna kritika nego nekakva pokuda.
Stay sharp!
Live long & prosper& may the Force be with you!