Ja sam tek poceo s igranjem (poslao sam jedan post, moj lik je Neer Onto) i procitao sam desetak zadnjih postova. U njima se nista vazno ne dogadja, pa me zanima koja je glavna prica i jel ona sad stoji ili se i dalje odvija.
Zanima me takodjer jel smijem u svoj post uvrstiti necijeg lika (npr. da pomogne mom liku rijesiti zadatak) bez da se unaprijed dogovorim s igracem ciji je taj lik?
Ja sam tek poceo s igranjem (poslao sam jedan post, moj lik je Neer Onto) i procitao sam desetak zadnjih postova. U njima se nista vazno ne dogadja, pa me zanima koja je glavna prica i jel ona sad stoji ili se i dalje odvija.
Zanima me takodjer jel smijem u svoj post uvrstiti necijeg lika (npr. da pomogne mom liku rijesiti zadatak) bez da se unaprijed dogovorim s igracem ciji je taj lik?
dobrodošao....
sumnjam, mislim da su svi bh na nekom svom poslu il nisu još ni postali.... tak da mislim da si on your own....
pitaj nekog drugog....
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.
Ne kuzim kak svi zele biti Force Useri ja znam da necu biti ja jos moram napista bio nekak mi se ne da po ovoj vrucini stalno sam na Kupi i na bazenu..i btw.pa nanjgalaxywalk mislio sam da si poginuo nije te bilo vec par godina
Što se tiče radnje, imaš sažetke svake misije na www.moscroatia.com/endor. Što se tiče uvrštavanja bez pitanja, naravno da ne. Moraš svakog igrača pitat smiješ li ga uključiti, ako se radi o nekoj opsežnoj stvari, ali ako se tvoj i nečiji lik sretnu i razmjene koju riječ, za to ne moraš tražit dopuštenje.
Što se mene tiče, možeš, ali bilo bi bolje da pričekaš do negdje početka devetog mjeseca. Sad rijetko tko čita postove, a taj je jedan od ključnih za radnju pa bi bilo šteta da ga netko preskoči samo zato što je dug. Ali ti odluči.
Što se mene tiče, možeš, ali bilo bi bolje da pričekaš do negdje početka devetog mjeseca. Sad rijetko tko čita postove, a taj je jedan od ključnih za radnju pa bi bilo šteta da ga netko preskoči samo zato što je dug. Ali ti odluči.
Dug? Pa ovo je jedan od kracih. Dug je onaj o Neeru. Ono ima nekih 7 stranica u Wordu. Ono je dugo.
Dug? Pa ovo je jedan od kracih. Dug je onaj o Neeru. Ono ima nekih 7 stranica u Wordu. Ono je dugo.
hej, master... a kad će biti neki sub plot, mali barem?? onak, mini...getting bored here.....must kill someone... must osakatiti nekog....a šteta mi je HKa....
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.
hej, master... a kad će biti neki sub plot, mali barem?? onak, mini...getting bored here.....must kill someone... must osakatiti nekog....a šteta mi je HKa....
Šteta? You can always make a new one
Ma čekam da mi se Nyrat javi a od njega ni N.... I'm gettin' really mad!
Šteta? You can always make a new one
Ma čekam da mi se Nyrat javi a od njega ni N.... I'm gettin' really mad!
ja sam ti mehanički nepismen.. nebi ga mogo sastaviti...
znam samo ubijati... to je bar lako...
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.