sta ima novog?sad cu vas ja trgnut imam pun qracpostova u draft folderu.....
...
O, ne... napisat ce cijelu knjigu...
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
btw, nema me na netu slijedecih 10-tak dana...more, hvala Bogu...
naravno, ocekujem kad se vratim da ce Sithovska i Imperijalna gamad biti protjerana iz galaksije...
HaHaHa very funny, kada pokorimo galaksiju tebe cemo ostaviti zivog da nas mozes zabavljati svojim vicevima
Citiram: Napisao friiik 19 srpnja 2004
alo gamadi dabog da vas rajdom ganjali!!!
sta ima novog?sad cu vas ja trgnut imam pun qracpostova u draft folderu.....
covjece koja susa u inboxu......
Dobio sam tvoj mail, odgovoriti cu ti danas vjerovatno jer sam imao posla. Ah da ti posudim svoj inbox? Taj se nikad ne prestaje puniti, pocinjem misliti da je magical
Citiram: Napisao Orion 19 srpnja 2004
O, ne... napisat ce cijelu knjigu...
Aha nek samo proba...
Citiram: Napisao Jaster Mereek 19 srpnja 2004
ala ja nikako dovrsit onu biografiju to moram sad pod hitno napraviti!!!
Ma kakva zurba, imas cilo ljeto da je napises...
Citiram: Napisao friiik 20 srpnja 2004
kad ce se apdejtat sajt? jel to moze jos neko il samo matt?
Pa mislim da ce to biti pocetkom 9. iako me ne uzimajte za rijec, anada je tu bolje obavjestena od mene iako koda sam cuo da se rade stranice za TA...
Emperor Sith Min'Gorad Vemarr
Sith Order
http://www.moscroatia.com/endor/ - Hrvatski SW PBeM
Mr Friiiik, ovako, um... bilo je slucajno... podsvjesno at best... naime taman kad sam htio procitati tvoj prijedlog detaljnije... stisnuh delete... pa ako bi mogao to poslati jos jednom... sorry Ako je to utjeha, danas sam spavao samo pet sati pa mislim da je deletanje izravna posljedica toga
Sith Order
Mr Friiiik, ovako, um... bilo je slucajno... podsvjesno at best... naime taman kad sam htio procitati tvoj prijedlog detaljnije... stisnuh delete... pa ako bi mogao to poslati jos jednom... sorry Ako je to utjeha, danas sam spavao samo pet sati pa mislim da je deletanje izravna posljedica toga
ma no problem šefe/care......
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.
Nasa draga kolegica Anada je poletila iz sedla nedavno dok je jahala. Hvala Bogu nista joj se ozbiljno nije dogodilo osim sto je leda bole pa zelim joj a znam da i vi isto zelite da se sto brze oporavi.
Druga stvar je da cu ja ovaj tjedan ici na put i nece me biti dva tjedna pa ako imate kakvih stvarcica kao pitanja mejlajte mi prije nego odem a ici cu negdje krajem tjedna. Friiiik dobit ces mail uskoro.
Sith Order
'Ello evribadi! Javlja vam se vaša najdraža (opcionalno) DJica u galaksiji! Da, da, ono što vam je BD rekao prava je istina, sad mi je bol drugo ime
Enivejz, čula sam se s Mattom, postoji vrlo velika i debela šansa da nam se uskoro vrati, sve vas jako pozdravlja i jedva čeka da ponovno svi zasimmamo!