ne nisu to tulipani to budu oni dvo-metraški cvjetovi. i koja orhideja aj
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
@Daendyr: Očito si još prije dobio Akademiju kad je bila stara verzija u pogonu. Dakle, nisu aktualni više Cadet Officeri, Junior, Senior, tralala. Nego:
Ensign
Lieutenant
Commander
General
Admiral
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
@Daendyr: Očito si još prije dobio Akademiju kad je bila stara verzija u pogonu. Dakle, nisu aktualni više Cadet Officeri, Junior, Senior, tralala. Nego:
Ensign
Lieutenant
Commander
General
Admiral
a koja je kratica za Ensign,Lieutenant i te, ako postoji?
Vidim da svi tražimo inspiraciju za nove taktike. Nažalost moje 4 armade su doživile potpuni neuspjeh kada su naletjele na brojčano superiornijeg protivnika. Sva sreća postoji Autosave. Bwahahahahaha.
Heh...nista, moracu ja izvuc negdje cede sa Master Of Orionom 2...e to je prava igra...trojka mi bas i nije sjela
No dobro, vec debelo offtopicamo
"The truth is usually just an excuse for a lack of imagination." -- Garak
Vidim da svi tražimo inspiraciju za nove taktike. Nažalost moje 4 armade su doživile potpuni neuspjeh kada su naletjele na brojčano superiornijeg protivnika. Sva sreća postoji Autosave. Bwahahahahaha.
Heh...nista, moracu ja izvuc negdje cede sa Master Of Orionom 2...e to je prava igra...trojka mi bas i nije sjela
No dobro, vec debelo offtopicamo
Ovoga... jel bi mi je pliiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz poslao.
Tražim je već skoro godinu dana, ali izgleda nitko nikad nije čuo za nju.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Citiram: Napisao Dolveleg_Starseeker 12 lipnja 2004
gilly, zar ne znaš?? Deeno je slavno poginuo tamo na Dxunu
stvarno, Blue Dragon nema urođeni autoritet koji je potreban sith masteru...bez reilla će se hirium dati u branje tratiničica, a onda ste stvarno išli kvragu:-)
Paaaa... treća epizoda se upravo piše, tj mi je pišemo.
Svi jediji su na Cularinu (Adegan Sistem) i skupljaju kristale za sabere
Maturalac?
pitam se pitam kako ce se zvati.Nestanak ili ne znam kak..........budući da ih je dosta otišlo..............
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!