sri, 25. veljače '04 u 12:07
@Dexy: Si spavo prije toga 4 i pol sata i propješačio cijeli Pantovčak u snijegu?
Što se tiče EA-a. Ako je Force Absorb ono što si izabrao od prvog Force Powera kojeg ćeš naučiti, be my guest. Ali, ja ću ti reći kad si ga naučio. Inače, nemojte previše pričati o okolini Akademije jel imam neke planove kako bi onda mogla izgledati. Najvjerojatnije i nacrtam skicu Akademije i njene okoline. Stoga, pažljivo.
@Cykke: Pitao si me za misije. Ovako, padawani ne idu u misije sve dok ne postanu Apprenticei ili ako je baš takva kriza (invazija Vonga
), no padawani inače ostaju na Akademiji. Kada postanu Apprenticei onda idu na misije koje će im zadavati master (i vjerojatno će ići s njim na misiju) i to će u najćešćem slučaju biti pod-misija koja će biti jedan od elemenata glavne misije. No, bit će i potpuno nezavisnih misija koje ćete moći sami smisliti kad budete bili Jedi. Otprilike tako to funkcionira.
I BTW Sheeli si trebao staviti (npc) prvi puta a onda ne. Ali prvi puta kada neki npc nešto govori, mora se stavit u zagradu (npc).