čet, 13. svibnja '04 u 14:02
Citiram: Napisao Blue-Dragon 13 svibnja 2004
Ocito Thrawn nije uspio. Kako se nebi moglo skupiti dovoljno ljudi? Pa nije imperij sveden na sacicu ljudi. Radi se o jednom brodu eclipse klase koju je matt predlozio jer vi ste nabrojali toliko borodova plus sto su imperijalni SD padali ko muhe
|
SD su padali jer je bilo realno da padaju u prisustvu nadmocnije flote. Ideja s minama je bila tu da se sprijeci totalna anihilacija jer je Matt skuzio da smo ipak prejaki.
Citiram:
da je jedino nesto takvo moglo preokrenuti bitku u nasu korist kao sto je i bilo predvideno u pocetku same misije
|
I mi bi izgubili. Samo je ovakav nacin prenerealan. Trebalo je samo malo razmisliti,a ne tek tako ubacivati SSD-e.
Citiram:
i uopce ne vidim zasto se tako osjecate ugrozeni zbog jednog broda koji nije neunistiv jer su vec dva unistena plus cak su i death stare mogli unistiti a kamo nebi li ovo. Ja znam da se vi svi osjecate povrijedeno jer eto sithovi imaju eclipse i kmeee bas smo ih htjeli poraziti u onoj bitci kmeee bas kao sto je to u filmovima kmeee. |
Ja se ne bunim sto smo izgubili. Samo da je u opis poraza i bitke ulozeno malo vise truda i ubaceno malo vise realnosti.
Mislim, tijekom cijele bitke se trudim opisati taktike i obrazloziti zasto se desilo ono sto se desilo. I za to mi bas i nisu trebali sati mozganja.
Bilo bi lijepo da je toga bilo malo vise i sa vase strane.