sri, 12. svibnja '04 u 13:22
Uf, ljudi koji ste vi likovi. Pa Dark Jediji su tražili jedinstvo jer je tako priča zanimljivija i sve ostalo.
I nemojte mi se molim vas svađat oko toga tko je jači... Dark Jediji, Sithovi ili Jediji. Svi su jedanko jaki.
A to što se tiče Dark Jedija koji koriste tamnu stranu, ali nisu Sithovi... Heh, to je davno razjašnjeno u toni Star Wars materijala.
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:24
Citiram: Napisao Anada Rey 12 svibnja 2004
To je samo bili pokazivanje dobre volje. I nase prisutnosti.
|
Heh. Bilo bi vam pametnije da ste se drzali u sjeni...
Citiram:
Fight fire with fire... Necu previse ulazit u filozofiju razlike izmedju Dark Jedija i Sithova. Kao sto rekoh, wait and soon you will see. |
Klin se klinom izbija? Svejdno, tamna strana je prejak izazov. Nece to dobro zavrsiti, ne ne...
"The truth is usually just an excuse for a lack of imagination." -- Garak
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:26
Citiram: Napisao DARTH HIRIUM 12 svibnja 2004
mislio sam na akademiji,nisam zano da si admiral. |
Nisam ni ja namjeravao bit Admiral, ali eto Matt navalio, kao ja iskusan ovo ono...
Bounty hunter
22 godina
3.621 poruka
26 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:28
Well, tebi ide uloga Admirala odlično. Ali ipak Force-Usere prepusti nama Force-Userima.
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:28
Citiram: Napisao Anada Rey 12 svibnja 2004
Citiram: Napisao Gul Remal 12 svibnja 2004
Evo, ja uskoro... Cim ga instaliram |
Weeeeeeee
Zasto imam osjecaj da ce ubrzo nastat guzva na ircu
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:30
Citiram: Napisao MathewSkywalker 12 svibnja 2004
Well, tebi ide uloga Admirala odlično. Ali ipak Force-Usere prepusti nama Force-Userima. |
No pro
Bantha poodoo
21 godina
20 poruka
0 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:33
Cak ni Thrawn nije imao niti jedan SSD (on se vozikao u Imperial Class 2 SD-u).
|
Khm, nakašlj!... jel' bi se mogao ja ubacit? Thrawn je pokazao u kojem smjeru treba ići taktika u fightu s Republikom. Čisto dovoljno je upotri****ti "obične" ISDe u kombinaciji s Interdictorima i Victory classima.
Fore s SSDima, a pogotovo s Eclipse class su čista preseravanja(pardon my French!). IMHO. NEMA ŠANSE da bi se moglo skupiti dovoljno ljudi za makar i jedan Eclipse, a kamo li za onoliko brodova koliko je bilo u fightu (pričamo o milijunima, ljudi...)
Force?! Yeah, right!...suck on this!!
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:35
Citiram: Napisao MathewSkywalker 12 svibnja 2004
Uf, ljudi koji ste vi likovi. Pa Dark Jediji su tražili jedinstvo jer je tako priča zanimljivija i sve ostalo.
|
"ustajte svi prezreni na svijeeeetuuu..."
Citiram:
I nemojte mi se molim vas svađat oko toga tko je jači... Dark Jediji, Sithovi ili Jediji. Svi su jedanko jaki.
|
Samo sam komentirao da je Tann dobio po p*cki u zadnjem fajtu...a cisto sumnjam da se frajer moze "nabildati" u roku od par mjeseci
Citiram:
A to što se tiče Dark Jedija koji koriste tamnu stranu, ali nisu Sithovi... Heh, to je davno razjašnjeno u toni Star Wars materijala. |
Pa, za nas smrtnike koji bas i nemamo pristup tome dobro bi doslo malo objasnjenje...ako nista bar linkovi i neka kratka pricica
Mimbanite
21 godina
348 poruka
0 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:38
dok se vi svadjate ja cu preuzeti galaksiju. bwahahahahahahahahahaha
GRIEVOUS:
I sound like I should be plotting against James Bond.
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:39
Citiram: Napisao Kruder Dorfmeister 12 svibnja 2004
Khm, nakašlj!... jel' bi se mogao ja ubacit? Thrawn je pokazao u kojem smjeru treba ići taktika u fightu s Republikom. Čisto dovoljno je upotri****ti "obične" ISDe u kombinaciji s Interdictorima i Victory classima.
Fore s SSDima, a pogotovo s Eclipse class su čista preseravanja(pardon my French!). IMHO. NEMA ŠANSE da bi se moglo skupiti dovoljno ljudi za makar i jedan Eclipse, a kamo li za onoliko brodova koliko je bilo u fightu (pričamo o milijunima, ljudi...) |
My point exactly. Vec smisljam neke taktike kako da izjednacimo malo te omjere
Bounty hunter
22 godina
3.621 poruka
26 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:41
Imaš u Akademiji i na EA-ovom siteu.
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 13:42
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 01:16
Bilo bi puno zanimljivije da se ta moc gradila s vremenom, kroz misije...ovako prosla prva epizoda i hop! - tri SSD-a. Stvarno ne znam odakle ste ih nasli ? |
1 SSD, ne tri. Imamo samo jedan i taj jedan je flagship imperija.
Emperor Sith Min'Gorad Vemarr
Sith Order
http://www.moscroatia.com/endor/ - Hrvatski SW PBeM
www.typhonfleet.tk - Hrvatski ST PBeM
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 01:18
Republika i Dark Jediji nemaju bas neke veze...to sto ste si navukli pola galaksije na vrat u jednoj bitci, vas problem
Da sam ja na vasem mjestu, ja bi se sa ta tri SSD-a lagano prosetao kroz republicki teritorij...u ovome trenutku nema te flote koja ce zaustavit tri SSD-a i pratecu podrsku... |
To je bilo od pocetka tako zamisljeno tako da bas nismo imali nekog izbora.
Ja bi se prosetao vrlo rado kroz republicki teritorij kad bih imao tri SSD ali ih nazalost nemam.
Sith Order
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 01:20
Sith Order
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 01:26
Citiram: Napisao Mace Wampou 12 svibnja 2004
To je poklonio tata Palleon |
Yea rajt. Ostaci ostataka Imperija imaju dovoljno resursa i ljudstva za tri SSD-a. Cak ni Thrawn nije imao niti jedan SSD (on se vozikao u Imperial Class 2 SD-u).
Resolute se jos od pada Imperatora bildao dobrih 10-ak godina u Bilbringi brodogradilistima. Padom Thrawna Republika ga je dovrsila i aktivirala.
Odakle su odjednom iskocila TRI SSD-a, nemam pojma. Ajde da su negdje zbildali jos jednog, moglo bi proci. Ali TRI???
|
Ostaci imperija? Dobio sam dojam citajuci ext. univ. da su "ostaci" imperija i republika bili prilicno jednaki. Nek me Matt ispravi.
NEMA TRI SSD SAMO JE JEDAN, ONE, EIN, i to je ISSD Reverence, flag ship imperija.
Sith Order
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 01:36
Citiram: Napisao Kruder Dorfmeister 12 svibnja 2004
Fore s SSDima, a pogotovo s Eclipse class su čista preseravanja(pardon my French!). IMHO. NEMA ŠANSE da bi se moglo skupiti dovoljno ljudi za makar i jedan Eclipse, a kamo li za onoliko brodova koliko je bilo u fightu (pričamo o milijunima, ljudi...) |
Ocito Thrawn nije uspio. Kako se nebi moglo skupiti dovoljno ljudi? Pa nije imperij sveden na sacicu ljudi. Radi se o jednom brodu eclipse klase koju je matt predlozio jer vi ste nabrojali toliko borodova plus sto su imperijalni SD padali ko muhe da je jedino nesto takvo moglo preokrenuti bitku u nasu korist kao sto je i bilo predvideno u pocetku same misije i uopce ne vidim zasto se tako osjecate ugrozeni zbog jednog broda koji nije neunistiv jer su vec dva unistena plus cak su i death stare mogli unistiti a kamo nebi li ovo. Ja znam da se vi svi osjecate povrijedeno jer eto sithovi imaju eclipse i kmeee bas smo ih htjeli poraziti u onoj bitci kmeee bas kao sto je to u filmovima kmeee.
Sith Order
Bantha poodoo
21 godina
141 poruka
0 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 01:48
Samo sam komentirao da je Tann dobio po p*cki u zadnjem fajtu...a cisto sumnjam da se frajer moze "nabildati" u roku od par mjeseci |
A to tebe muciGledaj posto su svi jednaki nece samo republika i jediji pobjedivati nego ce ponekad pobjediti i sithovi, ponekad i dark jediji. Bit je u tome da nas cetvorica sithova smo basicly svima na meti i svi su protiv sithova so kad sithovi dobiju bitku nemojte spustati nosevima jer i sithovi su izgubili onaj napad na EA i izgubit ce jos bitaka.
Da bi uopce prica bila zanimljiva valjda sithovi moraju predstavljati neku opasnost jer inace ispali bi smijesni i nebi uopce bilo misija nego bi situacija bila idealna.
Sith Order
Jedino registrirani članovi foruma mogu sudjelovati u raspravi.
Rebels choose
Chrome, but this forum works even with Imperial browsers. Droids and Internet Explorer browser forbidden.
hrvatski Star Wars community, forum 3.2.3 0,61 s