ned, 5. veljače '06 u 17:44
gle da ti neš objasnim,kada si već skinuo u demo-u onda si mogao shvatiti da te mape su jedine Vergesso i Tatooine i koji god mod da skineš svaka ground battle i svaka space mapa će biti Tatooine i Vergesso asteroidi,zato jer ostale još nisu ni došle.Znam dosadio ti je,ali što ćeš
.Evo ja sam sada skinuo kojih par modova i moram reći da sam se upustio u zaista velike stvari.Sada malo prije sam igrao kao Empire i sa svih strana sam u tom modu bio okružen sa rebelima.Naime mene smeta najviše što su rebeli preagresivni.Inače na matičnoj planeti koja mi je bila Abregado Rae sam si izgradio masivnu flotu koja se negdje sastojala od 12 Victorya,15 Tartana,koja flota bombardera i još par nekih Indicator cureisera,kao duguljasti star destroyeri.....uglavnom,jesam li pobijedio....ne...
koliko god se ja mučio i usmjeravao svoju flotu njima su pojačanja dolazila kao da ih imaju na bacanje.Tipa ja im uništim glavne kapitalne borodve,sav sretan kad ono na radaru još dvije ogromne krstarice.Mislio sam da je moja flota abnormalno velika,ali ma kakavi....još sam ih trebao toliko napraviti jer je bitka bila....omg...
Uglavnom mislio sam da će Eaw za mene pasti u zaborav jako brzo,ali evo izgleda da nije...preporuka svima da si skinu demo,a ako ne mogu onda neka si nabave igru ili nek si je vide....
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!