heh bi ja al pokušavam na taj comic depot upast vec nekih godinu dana...nikak da mi aktiviraju acc
Neznam, probao sam tu staviti direktno link na stripa, ali mi onda kaže da ne može naći fajl, a kad odem preko comic depota, radi normalno. Go figure...
Na comic depotu se treba čekati da ti admini dozovle ulaz. Ja sam doduše čekao tjedan dana,ali ovo tvoje čekanje nije baš normalno....možda imaju nekakvoga posla ili jednostavno ne posjećuju baš forum.
Da znam da se čekalo dugo na te admine...sad sam ponovno pokusao uc al cini se da su mi disejblali account i da necu moc ucdok mi ga ne od disejblaju;P
Ima tam neki mail od admina na forumu ili sl?...sugavo mi je non stop nove accounte radit
Ovaj Force Unleashed uopće nije loš, dapače. Sviđa mi se kako su dali novi pogled na stvaranje Rebel Alliancea i čini mi se da je ovaj Starkiller zapravo sin Quinlana Vosa, Korto .
Nawi Tav'rohOvaj Force Unleashed uopće nije loš, dapače. Sviđa mi se kako su dali novi pogled na stvaranje Rebel Alliancea i čini mi se da je ovaj Starkiller zapravo sin Quinlana Vosa, Korto .
Nije Vosov sin. U prvoj misiji mu stari crkne od Vadera (ti igraš kao Vader).
Ima neka dobra duša voljna uploadat KOTOR 27, 28 i 29?
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."