pon, 6. ožujka '06 u 17:17
Jade
Serija je odlicna, dinamicna je i ne pobjedjuju uvijek ljudi i pozitivci kako sam se inace navikla u serijama tkvog tipa. Ima dozu realnosti koliko moze jedna sf serija imati.
Da, ali meni bas to smeta sto imam osjecaj da ce na kraju ipak sve sretno zavrsiti, a pretpostavljam da to nije bio cilj.
Jade
Cylonci su mi isto super, makar su bad guysi. Pogotovo oni koji su napravljeni kao da su ljudi.
Cylonci su zakon. I imaju pravo sto ih zele sve pobiti... ili ih ne zele sve pobiti? Ma uopce mi nije jasno zasto ih pustaju (
OK, inbreeding, ali i ta epizoda mi je bila... meh... bezveze).
Zapravo, Sharon je jedini lik za koji me imalo briga u citavoj seriji.
Defiantidem ja glumit psihijatra.
Moze. Mislim da mi nakon ova zadnja dva dana cijih sam 90% proveo gledajuci Alias tako nesto i treba.
Defiant
marvine, uletio si u topic koji te ne zanima i skrenuo temu s onog sto je bitno - ok, forum je mjesto za raspravu. nastao je blagi sukob, Miro je malo preburno reagirao, a ti si na upit da argumentiras zasto BSG ne valja "napisao esejcic" u kojem je jedini argument to sto se tebi ne svidja.
Da, jer svi se nasi argumenti na kraju svode upravo na to. Jer obojica premalo znamo o teoriji filma da bi pricali o necem drugom. A ja sam barem objasnio zbog kojih elemenata price se ne svidja.
Defiant
mjuki s kojim se pretpostavljam dobro znas (council udruge) je stao na tvoju stranu, a neutralna ekipa se u vecini izrazila za tv.
Heh. Svi uvijek Domagoja zaboravljaju
Defiant
1. BSG. neznam u sto si gledao, ali nazvati crtic bolji od te serije i onda navesti sto ne valja u njoj pa usporediti to s crticem je blago receno smjesno.
LOL. Jesi li gledao JL? Ili bilo sto drugo sto su radili Bruce Timm i Paul Dini?
Da, bilo koja epizoda njihovih crtica je bolja od citave Galactice. A da ne spominjem one stvarno fenomenalne poput "Mad Love" iz Batmana.
Defiant
2. SF. jesi gledao kad SG? e pa, po kojoj je to logici "serija s brodovima u svemiru".
A bas se zakvacite za nebitne stvari... ali i tamo ima i vise nego dovoljno brodova i svemira... i to sve vise sto dalje idu sezone. I sve vise technobabblea, sto je sve pridonijelo gubljenju onog pocetnog sarma serije.
Defiant
dodatno, ovime impliciras da "sve sto leti svemirom" nije SF,
Ne, time sam implicirao da nije SF samo ono gdje se leti svemirom. Pogotovo ako SF prevedes kao, meni puno ljepsi oblik, "Speculative Fiction", a ne "Science Fiction".
Defiant
a zna se koja je serija najpoznatija bas po letenju po svemiru... da, da, onaj tamo ST kojeg si jos u prvom postu (ili drugom, nije ni bitno) popljuvao.
Molim te, reci gdje sam tocno popljuvao Trek? Osim ako se nije radilo o Voyageru ili Enterpriseu, ali mislim da nije. Popljuvao, i ne bih bas rekao popljuvao, sam samo trekije.
Star Trek mi je jedna od najdrazih serija, a Williamu Shatneru skidam kapu.
DENNY CRANE!
Defiant
3. zabava u reagiranjima forumasa. tu se nema sta komentirati, vidi se iz aviona da imas trolovske/flejmerske sklonosti.
Um. Da.
Defiant
uglavnom, da ne duljim, mi znamo da smo dosadni s ovim akcijama. hell, pa to je i cilj, jer je tako ST dospio na tv. ali to nije poanta svega ovoga.
Jedna je stvar biti dosadan, najveci je problem u, da citiram s HRT-ovog foruma:
Defiant:
Ili će Hrvatska Radio Televizija, reprizirati Star Trek: The Next Generation subotom u 23:00, te Star Trek: Deep Space Nine u isto vrijeme nedjeljom, oba serijala jednom tjedno simultano, ili će otkupiti jednu od slijedećih SF serija i staviti u isti termin od 23:00, subotom i nedjeljom - StarGate: SG-1, StarGate: Atlantis, Battlestar Galactica, Farscape.
I genijalan odgovor persone imena Mr. Smoogj:
Ili ćeš ih streljati.
Defianta zasto? jer imas na raspolaganju sto zelis, a onda drugi nisu bitni? sve bi ti ja oprostio, ali ono sto je artu rekao, da umisljas da je tvoje misljenje vrijednije od drugih, ipak ne mogu i tu prestaje rasprava.
Mislio sam da je bilo dovoljno jasno, a nisam htio nista eksplicitno reci, no recimo Njanj je shvatio...
dakle:
Ako itko treba neku seriju, bilo to Galactica, SG, Farscape, Babylon5 ili Cure u trendu, nek se javi na PM. Nije bitno jel iz Zagreba ili Bjelovara. Ako ima nesto zanimljivo za trejdati, odlicno, ako ne, mogu snimiti i za prazne DVD-e, ili pivu, rakiju, cokoladu, whatever... sve osim novaca.
Jedino sto... u zadnje vrijeme sam u guzvi pa ce se mozda morati strpjeti tjedan-dva.
BTW, Njanj, sutra dobis Lost
mjuki
e i da...marvin nije faktor u udruzi
Ali ja sam knjiznicar!!
Da, nisam faktor u udruzi...