pet, 5. svibnja '06 u 14:50
Teorija koju sam na jendom drugom forumu iznio. btw. marvin, zar je ono sve losta sta imas? Ja bi jos!
Neznam jeli ikome palo napamet da su to potomci brodolomaca sa "Black Rocka" tamo su pogledali samo potpalublje gdje je bilo mrtvo roblje, no to je tek mali dio posade koji kada su se nekim cudom nasli tamo nisu tehnicki ostali mogli prehranjivat, a nisu pustali iz okova bojeci ih se? U tom slucaju razlog zasto bi otimali ljude bi bio jednostavan jer se njihovo razmisljanje jos temelji na onom prastarom koji ima manje vrijedne ljude koji sluze kao roblje, oni su tamo duze i imaju vise iskustva i sposobniji su u prezivaljavanju te su automatski vrijedniji na tom otoku pa iskoristavaju druge, jednostavna Darwinova teorija. To da uzimaju samo dobre nije bas preistinito, obratite pozornost na Rose i njenog muza, Hurleya i Charliea (oni su imali osobne probleme, ali nemozete reci da su bili zli ili ista slicno), pa i Jack i mnogi drugi koje nismo upoznali sigurno nisu svi zli. Dakle ja nemislim opce da oni gledaju tko je dobar, tko los, trpaju ih sve u isti kos, zato bi se prije zapitao zasto su se svi oni uopce nasli na tom avionu, ako je prema Lockeu svi su imali neki razlog koji im je sudbina dala da se nadu na tom otoku, a sto se toga tice "zli" ljudi imaju mnogo vise manevarskog prostora za prosvjetljenje od "dobrih" pa je vecinom takve sudbina i izabrala.
edit: radi se o Othersima.