sub, 18. veljače '06 u 13:55
Darth Xaron
marvinRazvlace i nekad to zivcira, ali to rade na tako dobar nacin da im ne mogu zamjeriti. I bas kad covjek pomisli da re radnja vjecno stajati, naprave nesto fantasticno, ali kazu samo toliko da trebas jos...
Not really. Making stuff as it goes is not pretty clever. Eventually, they'll get lost and the series will be total failure. Nothing new.
OK, navedi mi jednu seriju, a da se ne zove Babylon 5, u kojoj je autor znao tocno kako ce mu se odvijati radnja. I u tom slucaju je JMS imao ogromnih problema, jer, npr. u jednom trenutku je Andrea Thompson zakljucila da je njena uloga premala i otisla...
Snasao se on, pametan je on covjek, no poanta je da na televiziji nikad ne mozes biti siguran sto ce se dogoditi za godinu dana, a kamoli za pet.
Da, siguran sam da producenti pojma nemaju kako ce serija zavrsiti, a vjerojatno ni sto sve pojave na otoku znace - zbog te cinjenice je i jedan exec. producer dao otkaz, a drugi (big boss, Damon Lindelof) nedavno je izjavio da oni mogu zaokruziti radnju u 4,8,15,16 ili koliko god sezona, ali da bi ABC, ako bi serija jos bila popularna, vjerojatno nastavio snimati, pa makar i bez njih.
Ali, dok god odrzavaju suspense i igru karaktera, ja pratim.
Darth Xaron
Yeah, schoolteacher was blown up. Main character...
Boone? A poslije i jos netko.
BTW what's up with the odgovaranje na engleskom?