Evo stari nabavio prije par dana satelitsku(drugi put, prva pregorila ). Anyway, kao svaki SF/W/T manijak znao sam da se prikazuje Ent. na SAT1 i kao svaki manijak uzbudljivo čekao. Petak 19.15 počinje! Kad ono šok WTF?! Sjetim se ja Matthewa šta je rekao za uvodnu špicu, shvatim da je sve istina i počnem sva po spisku(ovo se odnosi samo na glazbu)
No nije sve tako loše! Cijeli vikend obilježen ST-om. Subota: DS9, nakon njega Vojo, nakon njega film ST:Generacije. Nedjelja isto samo bez filma. Nisam nikad bio sretniji (šmrc) ZAŠTO KOD NAS NIJE TAKO!!!!
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Ja fakat ne znam kakav je Enterprise, no čuo sam špicu i to mi je totalno šugavo i neprihvatljivo za ST. Ali, zvuči mi zanimljivo razdoblje radnje... Tako nešto još nije bilo u ST serijama. Samo stalno 24. st. (dobro, TOS je 23.), a ovo je 22. st. To bi volio vidit. Archer je BTW sin od kapetana prvog broda s warp pogonom.
Ne znam... Špica je definitivno smeće, ali ostalo bi moglo bit OK.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
Što se tiće špice trebali su je ostataviti nijemu, inače je prilično dobra. Glazba ubije doživljaj.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Ooooo vjeruj očajno je. Zamisli kak se tek trekkiji osjećaju.
Inace pogledao sam par epizoda Enterprise i moram reci da je serija zadnje smece. BTW- dgledavsi prve tri sezone Farscapea moram reci da mi je sad cijeli ST universum zadnje sterilno smece (onaj tko je odgledao nesto Farscapea zna o cemu pricam).
Uz to sam pogledao i prvih sest sezona SG-1 Stargate i moram reci da je takodjer bitno bolja od ST-a.
I u slucaju Farscapea i u slucaju SG-1 radi se o tome da su likovi puno bolje docarani, gluma je uvjerljivija, setting je uvjerljiv i naprosto je sve puno zabavnije. Gledajuci posljednje dvije sezone ST TNG dosadjujem se i nemam to vise volje gledati, dok se recimo znam zanijeti i u danu pogledati par epizoda Farscapea ili SG-1.